EXCLUSIV IMAGINI SUPER TARI! Steliştii, morţi de oboseală şi beţi de fericire în drumul spre Bucureşti! Meme a dormit ascultând muzică, iar Reghe s-a uitat la filme pe tabletă!

Iata primele imagini cu stelistii din avionul de intoarcere, cand, in ciuda oboselii, a primat veselia, umorul si buna dispozitie.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descrierefara descriereDupa calificarea de la Copenhaga, echipa Steaua s-a intors in Romania cu un avion privat. Toti componentii echipei au cantat, au dansat  si s-au intretinut cu personalul avionului, care, fireste, i-a felicitat pentru performanta de a ajunge in primavara europeana.  Apoi, pe unii i-a mai cuprins oboseala si au incercat sa mai si traga un pui de somn. Printre ei si Mihai Stoica, managerul Stelei, care dupa ce a facut caterinca maxima de tableta lui Reghecampf, si-a pus o banda pe ochi, ca sa nu-l deranjeze lumina, si a dormit o ora. Dupa, a luat-o de la capat cu petrecerea.

fara descrierefara descriereAnamaria Prodan a postat pe facebook-ul ei cateva imagini din avion, in care, asa cum spuneam, Meme e un pic cam obosit, stelistii sunt veseli, imortalizeaza cheful din avion, iar Reghe e nedespartit de tableta magica, plina de scheme de joc si imagini cu familia.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate