EXCLUSIV! In premiera, Mihai Costea vorbeste despre despartirea de Daniela Crudu! "Ne-am separat acum doua saptamani, nu ne mai intelegeam deloc"

Mihai Costea rupe tacerea.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

fara descriere

fara descriere

WOWbiz.ro a aruncat bomba pe piata showbizului si a anuntat, in premiera, despartirea dintre Daniela Crudu si Mihai Costea. Din cate se pare, motivul principal ar fi o alta femeie. Mai exact, gurile rele spun ca "Nila" mai are o iubita la el in orasul sau natal, Ramnicu Valcea. Pentru prima data in trei ani, de cand este impreuna cu Daniela Crudu, Mihai Costea a vorbit deschis despre relatia lui cu "Cruduta" si a recunoscut ca sunt despartiti.

Rep: Mihai, care este adevarul despre relatia ta cu Daniela, v-ati despartit?

Mihai Costea: Da, este adevarat ca nu mai suntem impreuna de aproape doua saptamani, asa a fost sa fie.

Rep: Care a fost motivul despartirii? E adevarat ca tu mai aveai in paralel o relatia cu o tanara din Valcea, pe nume Alina?

Mihai Costea: Eu si Daniela ne-am despartit pentru ca nu ne mai intelegeam. Am discutat mult si am ajuns la concluzia ca este bine sa luam o pauza. Nu am nicio legatura cu nicio femeie la ora actuala. Nu sunt impreuna cu aceasta Alina, nu exista nicio dovada ca eu as fi avut vreo legatura cu ea si nici Daniela nu m-a prins vreodata cu o alta femeie, nu am inselat-o. Am vazut ca s-a scris ca eu as fi avut o legatura si cu Denisa Botcari, va spun sincer ca nu e nimic adevarat.

fara descriere

Rep: Mai exista cale de impacare? Mai crezi in iubirea aceasta dintre tine si Daniela?

Mihai Costea: Nu stiu ce sa zic, greu de spus. Ti-am zis, noi doi am luat o pauza pentru ca nu ne mai intelegeam, dar nu se stie ce va fi in viitor. Repet, nu exista nicio dovada ca eu as avea sau as fi avut o alta femeie... sunt doar barfe.

Rep: O mai iubesti pe Daniela?

Mihai Nila: Ea stie cel mai bine care este raspunsul la aceasta intrebare, doar ea! Este ultima data cand vreau sa discut depre acest subiect si rog pe toata lumea sa ma las in pace.

Rep: Spune-mi atunci cum iti mai merge cu fotbalul.

Mihai Costea: Nu am prea multe de spus. Dupa cum stie toata lumea, in acest moment ma antrenez cu un preparator fizic la stadion si astept perioada de transferuri din iarna, sper sa reusesc sa ma transfer. Eu consider ca mai am multe de aratat in fotbal.

fara descriere

 

 

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate