EXCLUSIV! In timp ce Oana Zavoranu se plimba intre spitale, fostul iubit ia decizii epocale - Tudy da lovitura! Se lanseaza in afaceri cu carne proaspata! 

In timp ce Oana Zavoranu sta mai mult prin spitale, fostele ei iubiri o duc din ce in ce mai bine. Pepe este foarte fericit, alaturi de Raluca, in casuta lor noua, de 200.000 de euro, in timp ce Tudy are mare succes in afaceri. Pe langa covrigaria si crama care ii merg ca unse, politicianul isi va deschide un magazin de carne in Obor, de unde bucurestenii se vor putea aproviziona cu produse de top.

Distribuie pe:

fara descriereMagazinul de carne se va deschide in curandTudor Ionescu si asociatul lui, Claudiu, isi vor deschide, zilele acestea, o carmangerie in Piata Obor din Bucuresti. Cei doi mai patroneaza alte doua afaceri. Prima pe care si-au deschis-o a fost covrigaria “Petru”, si pentru ca vanzarile au mers bine, tinerii afaceristi au mai dat drumul si la o vinoteca de la Murfatlar, celebra firma unde Claudiu este si actionar.

fara descriereFostul amant al Zavorancei si-a deschis si crama in OborAcum, cei doi se pregatesc intens pentru o noua lansare, marea deschidere a magazinului de carne, ce se doreste a fi o mega afacere in zona! Reporterii WOWbiz.ro au aflat despre acest lucru, au fost in vizita la “taraba” lor si au stat de vorba cu angajatii.

fara descriereAngajatii lui Tudy le prezinta reporterilor WOWbiz.ro carmangeria "iscusita"Acestia au spus pentru WOWbiz.ro ca in magazin se va gasi carne de toate felurile, de la salam pana la picioare de porc si carne gata preparata, toate produse de cea mai buna calitate. “O sa facem deschiderea in cateva zile. Patronii nostri discuta deja cu furnizorii de carne”, ne-a declarat unul dintre angajatii lui Tudy, fostul amant al Oanei Zavoranu.

Contactat telefonic, asociatul lui Tudor a fost secretos in legatura cu noua afacere. “Suntem in febra pregatirilor. N-am ce sa spun mai mult decat ca este o franciza”, ne-a declarat Claudiu, care a omis sa mai spuna si ca investitia se ridica la ordinul zecilor de mii de euro, asa cum au aflat reporterii WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate