EXCLUSIV! Inca un pas in relatia cu Cristi Mitrea! Andreea Mantea pleaca in vacanta cu castigatorul de la “Burlacita”! Destinatia aleasa va fi una romantica

Andreea Mantea pare din ce in ce mai atrasa de Cristi Mitrea si apare in public, de la o vreme, doar in compania lui. In plus, bruneta va si pleca in vacanta cu luptatorul, imediat ce va avea o pauza la emisiunea pe care o modereaza in prezent.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereCristi o duce in vacanta pe ManteaIn ciuda numeroaselor voci care sustin ca intre Andreea Mantea si castigatorul de la “Burlacita” nu este decat un “contract” si nicidecum iubire, cei doi isi continua nestingheriti povestea de dragoste.

fara descriereBruneta prefera destinatiile...caldeSurse din preajma luptatorului sustin ca acesta este innebunit dupa bruneta si, dupa ce i-a oferit inelul de logodna, i-a propus si sa “fuga” cateva zile impreuna. “Cristi si Andreea se inteleg foarte bine, iar sentimentele dintre ei sunt din ce in ce mai profunde. Cei doi si-au facut planuri pentru viitorul apropiat, chiar vor pleca si intr-o vacanta in strainatate, in momentul in care Andreea va avea cateva zile libere de la emisiunea pe care o modereaza acum. Destinatia aleasa va fi una romantica, probabil in Italia, iar el se va ocupa de tot”, a povestit un prieten de-al lui Mitrea pentru WOWbiz.ro.

Tot mai aproape de casatorie?! Cristi o prezinta pe Mantea drept… Andreea Mitrea! Gestul lui i-a luat prin surprindere pe toti!

EXCLUSIV! Lovitura de teatru! Am aflat cate luni trebuie sa stea Mantea “logodita” cu Cristi Mitrea!

EXCLUSIV | Castigatorul de la “Burlacita” a lesinat in timpul filmarilor de la finala! Amanunte incredibile de la fata locului!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate