EXCLUSIV! Incredibila Paula Iacob: era pe perfuzii si tot intra in direct, prin telefon la TV! Celebra avocata a socat tot personalul medical in perioada in care a stat internata! Dezvaluiri exclusive din spital!

In ultimul an de viata, Paula Iacob a avut grave probleme de sanatate si a trebuit sa stea mai mult prin spitale. In toamna anului trecut, celebra avocata a murit in urma unui stop cardio-respirator.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descrierePaula Iacob a murit la 83 de ani, in octombrie 2015De altfel, problemele grave de sanatate ale Paulei Iacob au inceput la finalul anului 2014, dupa ce a cazut pe strada si a suferit rani grave. Apoi, in 2015, a suferit doua interventii chirurgicale in urma unei fracturi la sold.fara descriereIn ultimul an ajunsese de mai multe ori in spital

De fiecare data cand se afla in spital, personalul medical era socat de vitalitatea avocatei. “Avea mereu telefonul langa ea. Nu ne venea sa credem cand o auzeam in direct, vorbind la telefon, la cate o emisiune TV, cand stiam ca de-abia iesisem de la ea din salon si ii era rau, era pe perfuzii. Toti eram uimiti cand o vedeam ca din spital pleaca direct la TV, era de neoprit”, povesteste o sursa din Spitalul de Urgenta, acolo unde Paula Iacob a tot fost internata in anul dinaintea mortii.

La un moment dat, asistentele chiar spuneau ca avocata o sa apara si cu “firele dupa ea in direct”.Cu "firele" nu a aparut in direct, dar dupa accidentul din 2014, Paula Iacob a trebuit sa se deplaseze cu scaunul cu rotile si asa era adusa si in studiourile TV.fara descrierePaula Iacob a mers de cateva ori in studiourile TV chiar si in scaun cu rotile

Din pacate, in septembrie 2015, Paula Iacob a suferit un accident vascular cerebral, in urma caruia nu a mai putut sa vorbeasca, iar in octombrie a murit.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate