EXCLUSIV! Inmormantarea lui Florin Tudose provoaca haos in medicina psihiatrica din Romania! Profesorul va fi inmormantat joi cand ar trebui sa aiba loc examenul de obtinere a titlului de medic specialist! Concursul e pus acum sub semnul intrebarii

Celebrul psihiatru Florin Tudose, care a murit duminica dupa-amiaza in urma unui stop cardiac, va fi inmormantat joi, la cimitirul din Snagov. Este ziua in care toata medicina psihiatrica va fi data peste cap!

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereFlorin Tudose avea 62 de ani si era cel mai cunoscut psihiatru roman (captura SanatateaTV.ro)Lumea medicala este in doliu dupa moartea marelui profesor in psihiatrie, medicul Florin Tudose. La inmormantarea de joi vor participa multi dintre cei care i-au fost studenti sau colegi marelui psihiatru. fara descriereProf. dr Catalina Tudose este sefa comisiei de examinare pentru concursul medicilor

Ca o coincidenta, joi are loc un concurs important pentru cadrele medicale: examenul de obtinere a titlului de medic specialist. Dr. Catalina Tudose, sotia celebrului medic, este sefa comisiei pentru specializarea Psihiatrie si de aceea desfasurarea concursului este pusa sub semnul intrebarii. Surse din Ministerul Sanatatii ne-au dezvaluit ca se ia in calcul amanarea examenului pentru aceasta specializare. De altfel, ieri trebuia sa se afiseze, pe site-ul ministerului, toate amanuntele privind desfasurarea concursului de joi, insa acestea nu fusesera publicate pana seara.

Prof. dr. Catalina Tudose, cea care i-a fost alaturi dr. Florin Tudose pana in ultima clipa de viata, este sefa Clinicii de Psihiatrie a Spitalului Obregia din Capitala si unul dintre cei mai apreciati profesori de specialitate.

Florin Tudose se afla, duminica la pranz, impreuna cu sotia, la cumparaturi in piata agro-alimentara din localitatea ialomiteana Cosereni, cand a facut stop cardiac. Renumitul psihiatru s-a prabusit langa masina sa si nici o manevra de resuscitare nu l-a putut readuce la viata. Pana joi, cand are loc inmormantarea, renumitul profesor se afla depus la capela cimitirului Bellu din Capitala.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate