EXCLUSIV! Ipoteza incredibila in cazul romancei decapitate langa Paris! Un criminal in serie le vaneaza pe fetele noastre ajunse in Franta? Acum 4 ani, o alta galateanca, de aceeasi varsta, a murit acolo in mod identic

Coincidenta macabra in cazul romancei Maria Mereuta, descoperita decapitata intr-o padure langa Paris! Acum 4 ani, o alta tanara, Andreea Tofan, originara din Galati, ca si Mereuta, a fost gasita si ea decapitata in Franta!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereMaria MereutaMaria Mereuta (20 de ani), din Galati, a fost gasita zilele trecute cu capul taiat, langa Paris, iar politia franceza nu are inca nici o pista privind rezolvarea cazului.

Coincidenta stranie, in mai 2009, o alta romanca, tot din Galati, Andreea Tofan, era data disparuta, iar peste o luna era descoperita de pescari, in raul Durance, de langa Avignon, cadavrul sau fiind decapitat. Andreea avea tot 20 de ani, ca si Maria, practica prostitutia si fusese vazuta ultima oara de verisoarele sale, care au declarat ca Andreea s-a urcat intr-un Renault Clio, condus de un barbat de origine maghrebiana. fara descriereAndreea TofanLa fel ca si parintii Mariei Mereuta, si mama Andreei Tofan a fost chemata in Franta sa identifice cadavrul. Aceasta a consultat si o clarvazatoare, care i-ar fi spus ca fata sa a fost sechestrata intr-o cladire din apropierea unei paduri. Cazul mortii Andreei Tofan nu a fost rezolvat inca de politia franceza.

Mai multi membri din comunitatea romaneasca din Franta au inceput sa vorbeasca ingroziti despre ipoteza unui criminal in serie care a facut o fixatie pentru romancele tinere pe care le omoara in acest mod ingrozitor.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate