EXCLUSIV! Italianul Andei Adam isi rupe tovarasii in bataie! Marco Pisani l-a bagat in spital pe un conational! Abia a scapat de puscarie dupa ce a achitat daune victimei, dar si o amenda penala uriasa!

Marco Pisani, omul de afaceri italian care sustine ca a fost iubitul Andei Adam, a fost amendat penal in 2011 dupa ce si-a batut un conational la Timisoara.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereMarco si Anda, in vremurile bunePisani, care are mai multe afaceri in zona Banatului, a avut probleme cu legea in 2011. El a avut un conflict cu un alt italian, Bruno Baccarin, legat de un proces intre firmele lor, care a degenerat intr-o bataie in toata regula. Baccarin l-a dat in judecata pe Pisani la Tribunalul din Timisoara, pentru loviri si alte violente si a castigat procesul. Pisani a fost condamnat la 6000 lei amenda penala, fiind avertizat ca, daca se va sustrage platii, va fi pedepsit cu inchisoarea. El a mai fost obligat sa plateasca 2500 de euro lui Baccarin, cu titlu de daune morale, si 500 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat.fara descriereMarco se cunoaste si cu SmileyAnda Adam lamureste situatia cu iubitul italian: "Nu am intretinut relatii intime. Sustin cu tarie si cu mana pe inima ca..."

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate