EXCLUSIV! Iubita unui fotbalist foarte cunoscut a fost jefuita in club de o…femeie! Nici nu o sa crezi ce i-a furat si care a fost modul de operare!

Iubita fotbalistului Dacian Varga a fost jefuita intr-un club din Regie, culmea, de o femeie venita si ea la distractie sau, mai bine zis, la sterpelit produse de firma!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereLaura si Dacian Varga, la cumparaturiTotul s-a petrecut in seara de 8 noiembrie, cand Laura Carla Nicolae, aflata la o petrecere cu niste prieteni, a ramas fara geanta Louis Vuitton, un telefon si 600 de lei! Iubita fotbalistului si-a pus poseta de firma intr-un loc destul de circulat din clubul de noapte, chiar ostentativ, iar o domnisoara a sustras obiectele si a plecat de la fata locului!

fara descriereFotbalistul isi ajuta, acum, iubitaLaura a facut imediat plangere la Sectia 20 de Politie si, dupa cateva zile de cercetari, oamenii legii au descoperit-o pe cea care si-a “insusit” bunurile! Azi, cele doua au fost chemate pentru declaratii si, acum, sunt audiate de polististi!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate