EXCLUSIV! Iubitul Raduleascai a fost amendat cu 50.000 de euro pentru violarea spatiului aerian! Desi avea interzis, Felix Baumgartner a survolat cu elicopterul aeroportul din Munchen! Politia germana l-a interceptat si l-a sanctionat drastic!

Felix Baumgartner, presupusul nou iubit al Mihaelei Radulescu, a fost amendat pentru ca a violat spatiul aerian al aeroportului din Munchen.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAustriacul Felix Baumgartner, despre care se speculeaza ca formeaza un cuplu cu Mihaela Radulescu, dupa ce aceasta i-a luat un interviu, a fost protagonistul unui incident mai putin obisnuit, in aceasta vara. fara descriereEl a inchiriat un elicopter cu care dorea sa ajunga din Ingolstadt (Germania) in St. Johann (Austria), dar din cauza faptului ca sistemul de navigatie a cedat, iar vizibilitatea era redusa, fiind deja seara, a intrat in spatiul aerian al aeroportului din Munchen. fara descriereAlertate, autoritatile germane au trimis un elicopter al politiei, care l-a escortat pe cel pilotat de Baumgartner pana la Salzburg, unde l-a determinat pe acesta sa aterizeze. In timpul manevrelor, Baumgartner s-a accidentat, dar asta nu l-a scutit de amenda de 50.000 de euro, pentru ca a violat spatiul aerian al unui aeroport. Se pare ca din cauza lui Baumgartner, cel putin un avion care urma sa decoleze de pe aeroportul din Munchen a fost retinut la sol!fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate