EXCLUSIV | Iulia si Mihai Albu, separati de sarbatori! Fashion editorul si-a facut planurile deja! Designerul, in schimb, e decis: "Voi fi impreuna cu familia mea"

Iulia si Mihai Albu au divortat in 2013, insa imediat dupa s-au impacat. Relatia nu a durat mult ca iar s-au despartit. In decursul unui an, fashion editorul si fostul ei sot au mai avut tentative de impacare, insa niciuna nu s-a concretizat cu o noua casatorie.

Distribuie pe:

Autor: G.G., C.I.

fara descriereIulia AlbuSi acum Iulia si Mihai au o relatie civilizata de dragul fetitei lor, Mikaela. Cu toate acestea, ei nu mai sunt soti. Acum, ca tot vin sarbatorile, mai toata lumea se astepta ca Iulia si Mihai sa petreaca impreuna, la fel ca anul trecut, cand erau tot divortati. Din pacate se pare ca cei doi au deja planurile facute pentru Craciun si Revelion, planuri care nu prea coincid. Cel putin, Iulia Albu realizatoarea rubricii “WOW sau Bau Bau” din cadrul emisiunii “WOWbiz”, sustine ca va face sarbatorile in compania familiei, a fiicei, iar de Revelion, cel mai probabil va petrece cu prietenii.

fara descriereMicuta Mikaela locuieste cu mama ei, Iulia“Nu stiu acum sa spun exact ce fac de sarbatori. De Revelion, probabil voi petrece cu prietenii, iar de Craciun, cu familia mea. Parintii mei locuiesc in Bucuresti. Pana de sarbatori, zilele ce urmeaza voi pleca cu Mikaela la munte cateva zile”, ne-a spus Iulia Albu. Intrebata daca si Mihai va sarbatori cu ea, fashion editorul s-a rezumat in a ne spune: “Petrec cu familia mea”, a conchis ea.fara descriereMihai Albu

Contactat de reporterii WOWbiz.ro, Mihai Albu a lasat si el de inteles ca relatia dintre ei nu mai e atat de buna. “Eu o sa petrec Craciunul si Revelionul impreuna cu familia”. Intrebat daca va petrece si cu Iulia, Mihai a spus sec: ”Repet, voi fi impreuna cu familia mea…”.

"Mihai si Iulia acum se impaca, acum se cearta, asa ca pana de Craciun e posibil sa-si schimbe planurile si parca ii vezi iar impreuna", sustin prietenii celor doi, care spera intr-o noua impacare.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate