EXCLUSIV! Kasem vorbeste in premiera despre logodna cu o araboaica! Amanunte de la petrecere si povestea inelelor cu 26 de diamante pe care doctorul i l-a oferit iubitei  

Kasem Abu-Bakr, cel mai ravnit burlac din showbiz-ul romanesc, nu mai este singur. Inima doctorului vedetelor a fost cucerita de o araboaica, motiv pentru estetician sa isi anunte oficial relatia in cadrul unei petreceri de logodna ce a avut loc, acum doua saptamani.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereMedicul povesteste despre noua lui relatie si recunoaste ca este mai fericit ca niciodata. “Eu şi iubita mea ne-am cunoscut prin niste prieteni de familie si suntem impreuna de doua luni. Evenimentul din weekend nu a fost o cununie, asa cum s-a scris in presa, ci o logodna, aceasta semnificand, in traditia noastra, confirmarea faptului ca suntem oficial impreuna, dupa care urmeaza nunta, care va avea loc, cel mai probabil, in 2015. Familiile noastre sunt fericite cu aceasta minunata relatie, iar eu sunt indragostit pana peste cap de logodnica mea”, a declarat  Kasem, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Ca de la orice petrecere de logodna, nu au lipsit cadourile schimbate intre cei doi indrăgostiti. Dacă ea i-a daruit un inel de platina cu doua maini ce au in mijloc o inimioara, el i-a oferit in dar doua inele cu 26 de diamante, varsta ei, acestea fiind impartite in numar de 13 pe fiecare inel.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate