EXCLUSIV! L-am gasit pe olteanul care isi cauta “femeie cu par pe picioare”! Afla de ce a dat anuntul acesta halucinant la matrimoniale

Anuntul gasit de WOWbiz.ro pe un site de anunturi de mica publicitate, la rubrica “Matrimoniale” pare o gluma, insa autorul lui s-a aratat a fi foarte hotarat in a-si gasi o femeie.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descrierefara descriereAnuntul a aparut la Matrimoniale

Dupa ce am citit anuntul barbatului care cauta “femei cu par pe picioare”, ne-am gandit ca totul este o gluma. Nu este insa asa!

Doru este un oltean care, de ceva timp, s-a mutat intr-un sat de langa Drobeta Turnu Severin. “Sunt un barbat bine, muncitor. M-am mutat la tara, cu parintii, am casa mare, dar sunt singur cuc. Aici, la noi, la tara, nu sunt fete nemaritate, de fapt nici nu sunt fete frumoase. Vreau si eu o fata cu care sa ma iubesc”, ne-a spus Doru. Barbatul a precizat ca-i plac femeile cu tenul alb si nasul mic.fara descriereDoru spera sa-si gaseasca o "femeie cu par pe picioare"

Si de ce a spus atunci in anunt ca vrea “femei cu par pe picioare”? “Am vrut si eu sa atrag atentia si sa ma sune fetele. E adevarat ca imi plac blondele, care au par pe picioare si mi se par sexy asa, dar daca e frumoasa poate sa nu aiba par pe picioare”, ne-a spus barbatul de 46 de ani, care spera sa dea lovitura si in curand sa se plimbe prin sat cu o femeie la brat. Si pentru a-si indeplini acest vis indura chiar si mistourile prietenilor care l-au luat imediat peste picior dupa ce i-au citit anuntul publicat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate