EXCLUSIV! Laurette a pierdut 1.000 de euro! Afla de ce!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Mulatra in varsta de 28 de ani s-a relansat de curand in muzica, dupa o pauza de aproximativ trei ani. Laurette a si inregistrat o prima piesa, in limba romana, "Doar o sansa", melodie pe care o interpreteaza alaturi de Victor Ila de la Grupul Voua.

Ea si-a anuntat relansarea chiar la inceputul lunii octombrie, iar la o saptamana dupa, a si primit o invitatie de a concerta. Din pacate, Laurette n-a putut onora invitatia si, implicit, a pierdut si suma de aproximativ 1.000 de euro, pe care ar fi incasat-o daca ar fi cantat.

"Am zis ca incerc sa fac muzica. E o pasiune mai veche de a mea. Daca merge, continui, daca nu, nu. Si uite ca am primit deja o invitatie intr-un local din Buzau, chiar weekend-ul ce a trecut.

Era prima invitatie pe care, din nefericire, n-am putut sa o onorez. N-am avut cu cine s-o las pe micuta mea, Mihai nu era acasa, iar bona era plecata. Bona are liber o data la doua saptamani si concertul a picat chiar in weekend-ul in care ea era plecata", a declarat Laurette, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

(Gabriela Grigoriev)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate