Exclusiv! Laurette s-a mutat din Corbeanca! Acum locuieste in buricul Capitalei

Distribuie pe:

fara descriere

 

In vara acestui an, Laurette si-a scos la vanzare vila de 180.000 de euro din Corbeanca, insa abia in urma cu cateva saptamani a reusit sa bata palma cu un comparator care ii va da 150.000 de euro.

Initial, mulatra a declarat ca isi vinde casa pentru ca vrea sa se mute definitiv in Germania, acolo unde iubitul ei, Mihai, are afacerea cu pubele. Ei bine, iata ca lucrurile nu stau deloc asa! Laurette nu mai suporta de fapt sa locuiasca in Corbeanca pe motiv ca este departe de centrul Capitalei.

“Nu se muta in Germania, acolo este foarte greu, n-are unde sa locuiasca si in plus, nici nu vrea sa plece din Romania. Ea a spus asta pentru ca vrea sa vanda casa din Corbeanca cat mai repede, nu-i mai place pentru ca face mult pe drum pana la Bucuresti, si atunci a gasit motiv ca se muta definitiv. A crezut ca asa o vinde mai repede si isi cumpara o locuinta in Capitala”, a povestit, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, surse din anturajul mulatrei.

Ei bine, cum actele cu noul proprietar nu sunt gata, iar banii inca nu i-a primit, Laurette n-a mai suportat si si-a strans catrafusele si s-a mutat in buricul Capitalei. “Acum sta pe langa Herastrau, in chirie. Daca isi vinde casa din Corbeanca isi va cumpara o locuinta in Capitala”, ne-au mai spus aceleasi surse.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate