Exclusiv! Lavinia, vaduva lui Adrian Pintea, primul interviu dupa casatoria cu medicul Laur! “Pentru mine inseamna un nou inceput in doi, dupa multa suferinta si singuratate”  Vezi ce a mai declarat

Lavinia Tatomir, femeia care l-a iubit, la venerat si i-a fost sotie lui Adrian Pintea, si-a refacut viata la sapte ani de la moartea actorului. Lavinia si-a gasit linistea si fericirea in bratele medicului Laur, din Craiova, la sfarsitul acestei veri.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereDupa cateva luni de relatie, Lavinia Tatomir i-a spus “Da” cu toate inima lui Laurentiu. Cei doi s-au casatorit civil ieri, la Craiova, si au avut aproape cativa prieteni. Lavinia si Laur se cunosc de 5 ani, insa relatia lor a inceput abia in vara. Lavinia ne-a acordat un interviu despre noua ei viata alaturi de Laurentiu.

Reporter: Lavinia, descrie-mi ziua de 22 decembrie. Cum a fost pentru tine?

Lavinia: A fost o sarbatoare a sufletului nostru, cu lumina multa, cu prieteni dragi alaturi, oameni buni si calzi, cu familii iubitoare, veselie si… soare! Pentru mine inseamna un nou inceput in doi, dupa multa suferinta si singuratate.

Reporter: De ce ai ales data de 22 decembrie? Carcotasii vor spune ca te-ai "grabit" cu casatoria, ca ai facut pasul acesta dupa cateva luni de relatie.

fara descrierefara descrierefara descriere

Lavinia: Nu ne-am gandit la o data anume. Ne-am dorit pur si simplu! Personal consideram ca nu ne-am grabit deloc, tinand cont de faptul ca ne cunostem de 5 ani ca prieteni si colegi mai ales, si de 4  luni ca logodnici. Asa incat, totul a venit firesc. Am lucrat umar la umar in Urgenta Spitalului din Craiova, in urma cu ani de zile si imparteam nu doar mancarea, ci si tot felul de framantari sufletesti, probleme personale, dar mai ales de ordin profesional. Laurentiu a fost un bun camarad si un coleg de la care am invatat foarte mult in specialitatea aleasa la momentul respectiv. De indragostit, nu ne-am indragostit decat la sfarsitul acestei veri, in mod complet neasteptat si foarte straniu. Cum am avut curaj? Norocul este de partea celor curajosi, iar eu ma consider din acest punct de vedere norocoasa.

Reporter: Imi amintesc ca, cu Adrian te-ai casatorit de Craciun... Ai ales sa faci pasul cu actualul sot tot in preajma Craciunlui...

Lavinia: Dar eu si Laur nu ne-am casatorit de Craciun! Ne-am casatorit insa, e adevarat, intr-o zi cu o anumita rezonanta istorica: ziua Revolutiei Romane, prima zi de mandat a unui nou presedinte, in care ne-am pus multe sperante ca medici, dar si ziua in care noi pornim la drum drept si curat impreuna. A fost o coincidenta fericita.fara descriere

Reporter: Pe cand nunta? Va ganditi si la un “mostenitor”?...

Lavinia: In ceea ce priveste copiii, toate la timpul lor! Ne asteapta un examen de specialitate greu, in vara avem cununia religioasa si o perioada ne dorim sa ne bucuram mai ales unul de celalalt.

Reporter: Ce planuri aveti pentru sarbatori?

Lavinia: Cum e mai frumos! In familie, avandu-i pe cei dragi sufletului nostru alaturi.

Cei doi si-au propus sa plece in luna de miere abia dupa cununia religioasa din vara. fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate