EXCLUSIV! Lidia Vadim Tudor, reacție tranșantă pentru wowbiz.ro, după ce presa a scris că soțul ei a murit la 3 luni de la căsătoria în secret

Lidia Vadim Tudor a reacționat pe marginea subiectului apărut în presă în această dimineață, legat de moartea soțului ei cu care s-ar fi căsătorit în secret.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Fiica cea mare a Tribunului, Lidia Vadim Tudor, a reacționat, după ce în presă a apărut știrea că s-ar fi căsătorit în secret și la nici patru luni soțul ei a decedat.

Lidia Vadim Tudor și căsătoria în secret cu un scriitor

Lidia Vadim Tudor, reacție tranșantă pentru wowbiz.ro, după ce presa a scris că soțul ei a murit la 3 luni de la căsătoria în secret

Fetele și soția lui Corneliu Vadim Tudor

[Sursa foto: Facebook]

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a fost subiectul zilei, după ce în presă s-a scris că soțul ei a murit la trei luni de la căsătorie. Ea ar fi avut o relație cu scriitorul și unul dintre cei mai vechi colaboratori ai revistei România Mare, Tano Dan Alexandru.

Citeste si: Lidia, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, a rămas văduvă, la 3 luni de la nuntă. Care au fost primele declarații ale tinerei? "Din păcate, mor mulți din cauza..."

Cei doi s-ar fi căsătorit în secret în luna iulie, însă la nici trei luni scriitorul a decedat. Din necrologul lui Tano Dan Alexandru care a apărut pe site-ul Revistei România Mare aflăm că s-a stins din viață la doar 51 de ani.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

"A plecat dintre noi scriitorul și jurnalistul Dan Alexandru Tano, răpus pe vastul cîmp de bătălie cu moartea, în care a fost transformată România în această ultimă perioadă.

Avea 51 de ani. Autor al mai multor romane și, din 1995, jurnalist la o serie de publicații românești, începînd din 2016 a publicat exclusiv în paginile revistei ,,România Mare” articole de politică internă și externă, reportaje și interviuri, deosebit de apreciate de cititori. A crezut cu tărie în puterea jurnalismului ca forță a societății și a militat cu toată puterea pentru adevăr, pentru dreptate, denunțând, prin scrierile sale, politicianismul steril, incompetența și lipsa de strategie a factorilor de putere.
(...)

Dispariția lui este o mare pierdere pentru noi toți. Am pierdut cel mai activ și mai prolific membru al colectivului redacțional, a cărui dispariție o vom regreta veșnic. Ne alăturăm durerii profunde resimțite de rude, prieteni și cunoscuți și transmitem condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Drum lin spre lumină, dragul nostru Dan!", se arată în necrologul lui Tano Dan Alexandru.

Citeste si: Fratele lui Vadim Tudor, mesaj emoționant la 6 ani de la moartea regretatului politician: "Nu voi uita asta niciodată"

Lidia Vadim Tudor, reacție categorică după știrea că ar fi rămas văduvă la nici 3 luni de la căsătorie

Lidia Vadim Tudor, reacție tranșantă pentru wowbiz.ro, după ce presa a scris că soțul ei a murit la 3 luni de la căsătoria în secret

Lidia Vadim Tudor

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ce mai fac Lidia și Jeni, cele două fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor

Lidia Vadim a ținut să nu marșeze pe subiect, chiar a menționat că nu a dat declarații publice concrete pe marginea lui, dimpotrivă, vrea să se focuseze pe memoria lui Corneliu Vadim Tudor, nimic mai mult. Pe 28 noiembrie, Tribunul ar fi împlinit 72 de ani și familia îl va comemora așa cum se cuvine.

"Nu comentez nimic din cele apărute, mai ales acum când se apropie comemorarea tatălui meu. Nu vreau ca viața mea privată să fie un subiect de presă.", a declarat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Lidia Vadim.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lidia, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, a rămas văduvă, la 3 luni de la nuntă. Care au fost primele declarații ale tinerei? "Din păcate, mor mulți din...

Ce mai fac Lidia și Jeni, cele două fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor

Fratele lui Vadim Tudor, mesaj emoționant la 6 ani de la moartea regretatului politician: "Nu voi uita asta niciodată"

Horoscop Zilnic Joi 11 August 2022. LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Dezvăluiri cutremurătoare despre crima de la Bascov! Adevăratul motiv pentru care criminalul și-a ucis familia

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

ANAF îi pregătește darul de nuntă. Fiscul vrea să-l execute silit pe George Simion pentru amenzile din pandemie

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies