EXCLUSIV | Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu, date afara din Antena Stars! Sefii divelor sunt de neinduplecat! Emisiunea lor va fi scoasa din grila

Decembrie nu a debutat prea bine pentru Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu. Cele doua dive au fost date afara de la Antena Star.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereAsa cum WOWbiz.ro v-a informat inca din vara, ca Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu nu prea mai satisfac dorintele sefilor de la Intact, iata ca s-a luat, deja, o decizie definitiva in privinta lor.

Show-ul "Asistentele", pe care cele doua il realizau la Antena Stars nu s-a ridicat la asteptarile mai-marilor statiei, iar cele doua dive au fost puse pe liber. Contractul lor va inceta de la 1 ianuarie 2015, aceste zile din decembrie, fiind, practic, ultimele "zvancniri" ale celor doua domnisoare la Antena Stars.

In vara acestui an, cele doua au avut parte de emotii uriase, pentru ca si atunci a existat un moment in care cele doua au fost pur si simplu pe faras. Printr-o minune, atunci ele au scapat, insa, de data aceasta, istoria nu s-a repetat.

 

Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu, in lacrimi! Se roaga zilnic sa nu fie scoase de pe post! Ce se discuta in acest moment in Antena

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate