EXCLUSIV! Lovitura de teatru! Am aflat cate luni trebuie sa stea Mantea “logodita” cu Cristi Mitrea!

Andreea Mantea este obligata, prin contract, sa se afiseze, cu castigatorul de la “Burlacita”, timp de trei luni! Pe urma, cei doi pot alege sa o ia pe un alt drum, in cazul in care la mijloc nu ar fi sentimente adevarate!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereIubire de trei luni“Burlacita” si-a desemnat invingatorul, insa Mantea si Cristi Mitrea ar putea sa isi ia “la revedere” unul de la celalalt in scurt timp.

fara descriereMantea respecta un contract?Surse din culisele reality-show-ului sustin ca Andreea este obligata sa ramana cu castigatorul competitiei doar cateva luni. “Emisiunea a inregistrat un real succes, insa cei care s-au uitat la ea nu stiu si ce se intampla in spatele camerelor de filmat! Astfel, toti cei implicati in proiect, inclusiv protagonista, au semnat un contract prin care le sunt stipulate niste conditii! Printre ele se mentioneaza si cat trebuie sa “dureze iubirea” dupa terminarea formatului! La fel ca si in alte editii ale concursului, Mantea ar urma sa se afiseze cu Cristian Mitrea in jur de trei luni! Asa s-a intamplat si in cazul lui Bogdan Vladau atunci cand a fost ultimul “burlac””, au spus persoane de la filmari.

Cu toate acestea, exista posibilitatea ca, dupa perioada impusa, Andreea si Cristi sa se iubeasca sincer si, atunci, relatia lor sa aiba o continuitate, lucru care i-ar bucura nespus pe fanii celor doi. Daca nu, din show-ul acesta, fiecare a avut de castigat, atat in plan financiar, cat si in privinta imaginii!

Tot mai aproape de casatorie?! Cristi o prezinta pe Mantea drept… Andreea Mitrea! Gestul lui i-a luat prin surprindere pe toti!

EXCLUSIV | Castigatorul de la “Burlacita” a lesinat in timpul filmarilor de la finala! Amanunte incredibile de la fata locului!

EXCLUSIV! Un alt concurent de la “Burlacita” o face praf pe Mantea dupa finala! “ Ea si Sf. Parascheva de la Iasi nu au mai fost atinse”!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate