EXCLUSIV! Lovitura sub centura pentru Mihai Gadea! Boss-ul Antenei 3 a fost dat in judecata de Fisc! Situatie fara precedent pentru omul de televiziune cu cea mai mare influenta politica din Romania

Nu doar Antena 3 are probleme cu fiscul, ci si seful acestuia, Mihai Gadea, in nume personal.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereMihai Gadea e sef la Antena 3Obisnuit sa faca legea in viata politica, Mihai Gadea s-a trezit pe cap cu o situatie deloc placuta. Seful Antenei 3 a fost dat in judecata de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti pentru recuperarea unui prejudiciu provenit de pe urma inchiderii firmei care a fost administrata de Mihai Gadea.

Pe scurt, cu cateva luni in urma, firma MG Media Productions SRL, administrata de seful Antenei 3, a obtinut in instanta inchiderea procedurii de insolventa si radierea acesteia. Firma acumulase datorii de cateva zeci de mii de lei, asa ca Gadea a solicitat inchiderea acesteia.fara descriereProcesul incepe anul viitor

Cu cateva saptamani in urma, Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti prin reprezentant Administratia Sectorului 6 Finante Publice a deschis un proces nou avand ca obiect „angajarea raspunderii conform articolul 138 din Legea 85/2006”.

Mai exact, statul incearca sa recupereze de la Gadea suma de care considera ca a fost prejudiciat, acuzandu-l indirect pe Mihai ca „starea de insolventa ii este imputabila”. „In cazul in care raportul in conformitate cu dispozitiile art. 59 alin 1, sunt identificate persoane carora le-ar fi imputabila aparitia starii de insolventa a debitorului, la cererea administratorului judiciar sau a lichidatorului, judecatorul sindic poate dispune ca o parte a pasivului debitorului, persoana juridica, ajuns in stare de insolventa, sa fie suportata de membrii organelor de conducere si/sau supraveghere din cadrul societatii, precum si de orice alta persoana care a cauzat starea de insolventa a debitorului”, se arata in textul de lege invocat de cei de la Fisc.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate