EXCLUSIV! Mai jos de atat n-a fost niciodata! Mare milionara in America, Monica Gabor a ajuns sa fie executata silit de Tribunalul Bucuresti pentru o datorie de 28 de euro! Vezi cum a ajuns Moni in situatia asta penibila!

Desi sustine ca are un trai de vis peste Ocean, in Los Angeles, Monica Gabor pare ca a uitat sa-si plateasca datoriile in Romania.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

"Autorizeaza pe creditorul COMPANIA NATIONALA DE AUTOSTRAZI si DRUMURI NATIONALE DIN ROMANIA S.A. sa treaca la executarea silita impotriva debitorului S.C. MONICA COLUMBEANU MEDIA S.R.L. pentru realizarea creantei sale in cuantum de 28 de Euro reprezentand tarif de despagubire, la care se adauga cheltuielile de executare legal stabilite. Fara cale de atac. Data in camera de consiliu si pronuntata in sedinta publica astazi, 27.10.2014", asa suna sentinta definitiva pronuntata acum trei zile de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, prin care firma condusa de actuala iubita a milionarului Mr. Pink este obligata sa achite o amenda rutiera pentru lipsa rovinietei! Monica Gabor si-a pus mari sperante in firma respectiva, dar profitul a intarziat sa apara, dificultatile financiare conducand societatea, la un moment dat, sub "sechestru asigurator".

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Galerie foto 
Citește și:

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Care este relația dintre Akebono și Aya de la Puterea Dragostei, după descalificare?!

Ispita a ”ratat”! La alegerile locale s-a făcut de râs!

Alexandra spune adevărul: a avut parte de vreo partidă de amor la Puterea Dragostei?

O cântăreață de muzică de petrecere s-a îndrăgostit de un violonist, după ce acesta i-a trimis un mesaj pe Facebook EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies