EXCLUSIV! Mama Elodiei Ghinescu si-a vazut nepotul dupa 3 ani. Vezi cum a reactionat baiatul

Dubla sarbatoare, azi, pentru Emilia Ghinescu, mama avocatei din Brasov pentru uciderea careia a fost arestat Cristian Cioaca. Ambele bucurii sunt legate de nepotul ei, Patrick, fiul Elodiei, care a implinit azi 8 ani, si pe care a reusit sa-l vada si sa-l stranga in brate dupa trei ani.

Distribuie pe:

fara descriereEmilia Ghinescu, mama Elodiei"Sunt foarte bucuroasa. Mi-am tinut cu greu lacrimile astazi. Sunt fericita pentru ca am reusit sa-mi vad nepotul dupa mult timp, dar si pentru ca Patrick a fost bucuros ca m-a vazut. Ne-am strans in brate si mi-a promis ca o sa vina in vacanta la mine. Asta daca o sa-l lase sora lui Cioaca", ne-a spus Emilia Ghinescu.

Mama Elodiei a completat: "Eu si fiul meu ne-am dus dimineata la directorul scolii unde invata nepotul meu si i-am cerut voie sa-l vedem si sa-i dam cadourile pregatite pentru ziua lui. Acesta a anuntat-o pe invatatoare, care la randul ei, a anuntat-o pe sora lui Cioaca. Invatatoarea nu l-a adus pe baiat la director pana n-a venit matusa lui Patrick. Cele doua, dupa ce au facut scandal, au stat de paza la usa in timp ce-mi imbratisam si felicitam nepotul. Sunt foarte mandra deoarece directorul mi-a spus ca Patrick este foarte destept si cuminte. A crescut inalt baiatul meu!", ne-a povestit cu lacrimi in ochii Emilia Ghinescu. Femeia ne-a spus ca i-a dus baiatului, care este in clasa a doua, dulciuri, fructe, carti, un puzzle, carioci si haine. Toate cadourile au incaput in vreo... trei sacose. Mama Elodiei spera ca intr-un viitor cat mai apropiat sa poata obtine custodia nepotului ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate