EXCLUSIV! Mama lui Constantin Iosef: "Ma abtin sa spun mai multe, dar daca eu sunt acum in Franta cu nepoteii mei dragi, va inchipuiti de partea cui sunt intre Cerasela si Teo"

Mama lui Constantin Iosef a preferat sa ramana in Franta, la nepoteii ei, cei doi copii pe care ii are fostul rugbyst cu Cerasela Hordobetiu, prima lui sotie. Auzind de divortul baiatului ei de Teo, dezvaluit in exclusivitate de wowbiz.ro, aceasta s-a pozitionat clar in tabara primei neveste!

Distribuie pe:

Autor: A.B.C.

fara descriereMama lui Constantin Iosef (stanga), alaturi de Cerasela si cei doi nepotifara descriere"Draga domnule, ma abtin sa spun mai multe despre divortul baiatului meu, dar daca eu sunt acum in Franta, alaturi de nepoteii mei dragi, va inchipuiti de partea cui sunt intre Cerasela si Teo", ne-a declarat mama lui Constantin Iosef, care locuieste in Franta, la Annecy, alaturi de fosta nora, Cerasela Hordobetiu (44 de ani), prima nevasta a lui Constantin.

 

Doamna Iosef, cea care are si acum grija de Eduard si Sorian, copiii rezultati din prima casnicie a lui Constantin, a marturisit ca nu a intervenit niciodata in viata baiatului sau si a negat initial informatia ca si-ar face sarbatorile impreuna cu el, in Romania.

 

"Nu stiu de unde pana unde a declarat Constantin ca vom face sarbatorile in tara, din pacate el are si un tata, poate la el se referea. In fine, poate vin, poate nu, eu decid. Eu sunt fericita aici, cu nepoteii mei si cu mama lor, care si ea isi vede de viata ei si nu vrea sa vorbeasca despre trecut. La revedere, sarabatori fericite va doresc!".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate