EXCLUSIV! Mare sarbatoare in familia CTP-ului! Dupa ce a ratat patru sesiuni de BAC, baiatul lui Cristian Tudor Popescu a luat pana la urma examenul cu media 6,36!

Fiul cel mic al ziaristului Cristian Tudor Popescu a ratat, din vara 2012, patru sesiuni de bacalaureat, Cristian luandu-si examenul de absolvire a liceului de-abia in aceasta vara.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIn iulie 2012, Cristian Tudor Popescu reactiona intr-un editorial la stirea ca fiul sau cel mic, Cristian, nu isi putea sustine bacalaureatul pentru ca avea doua corigente. "Pe vremea lui Ceausescu, aceasta diploma putea sa acopere nulitatea perfecta si tot era utila, impreuna cu diploma de absolvire a unei facultati, in obtinerea unui loc de munca repartizat de stat. Acum, nu. Ce legatura are asta cu faptul ca fiul meu are doua corigente si nici nu a intrat in sesiunea de bacalaureat? A furat ceva fiul meu, a copiat, s-a dat spaga, s-a pus pila pentru el, a luat locul cuiva? N-a vrut sa invete, asa cum n-au vrut, din varii motive, mii de alti elevi. Eu nu pot sa invat si sa dau examene in locul lui. Daca nu isi va lua corigentele si bacalaureatul la toamna, va merge sa-si caute de munca si o sa invete cand o sa-i vina mintea la cap”, comenta ziaristul. fara descriereFiul sau s-a prezentat apoi la sesiunea de toamna a bacalaureatului 2012, dar era respins dupa ce obtinuse 6.5 la Limba romana, 5.8 la Biologie vegetala si animala si doar 3.1 la Matematica! In 2013, Cristian nu s-a mai prezentat la Bac, nici in vara si nici in toamna, pregatindu-se temeinic pentru sesiunea din 2014, pe care nu a mai ratat-o. In aceasta vara, fiul cel mic al lui CTP a luat BAC-ul cu media 6,36, dupa ce a luat 6,5 la romana, 5,8 la biologie si 6,8 la matematica.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate