EXCLUSIV! Maria Constantin vorbește despre legătura pe care o avea cu Petrică Mâțu Stoian! Cât de apropiați erau cei doi? “Vorbeam mereu prin mesaje”

Maria Constantin povestește cu emoție în glas, despre Petrică Mâțu Stoian așa cum l-a cunoscut.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Maria Constantin, o iubită interpretă de muzică populară, a fost încercată de multe greutăți în viață. Despre acestea și multe altele, a vorbit în cadrul podcastului “Roxana te dezbracă de secrete”, găzduit de Roxana Nemeș și difuzat exclusiv pe canalul de YouTube WOWnews. Solista și-a deschis sufletul și a vorbit despre regretatul Petrică Mâțu Stoian,

dar și trăirile din fosta căsnicie.

Maria Constantin, despre Petrică Mâțu Stoian: “Era un bun sfătuitor”

Maria Constantin vorbește despre legătura pe care o avea cu Petrică Mâțu Stoian!

Maria Constantin 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cântăreața de muzică populară, vorbind despre tatăl ei, pe care l-a iubit extrem de mult și care, din păcate, s-a stins din viață cu mult timp în urmă, și-a amintit momentele de când Petrică Mâțu Stoian era în viață și îi era alături atât în viața personală, cât și cea profesională.

“Tatăl meu și Petrică Mâțu Stoian erau foarte buni prieteni și colegi de ansamblu.  În același timp îmi aduc aminte de un moment din copilăria mea, când Petrică venea la mine și la frații mei cu o plasă de dulciuri. Îmi aduc aminte de omul Petrică. Pe lângă faptul că era un bun sfătuitor, mai ales după ce tatăl meu a murit, oarecum au rămas oamenii ăștia despre care știam că i-au fost prieteni și de care mă legam, cumva de amintirea tatălui meu.”,

 a povestit Maria Constantin.

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Citeste si: Maria Constantin, surpriză neașteptată pentru fani! A postat prima fotografie cu iubitul ei

De asemenea, artista rememorează cu drag clipele în care se sfătuiau și schimbau impresii despre compizițiile lor muzicale.

Petrică Mâțu Stoian a lăsat un gol imens în viețile tuturor, odată cu moartea sa, printre aceștia aflându-se și Maria Constantin.

“Eu cu Petrică vorbeam mereu prin mesaje, era un mentor foarte bun și mă sfătuiam mereu cu el, ba chiar m-a și rugat să îi dau o piesă de-a mea să o cânte pentru că îi plăcea foarte mult.”, a mai spus solista.

Maria Constantin, mărturii despre căsnicia cu Marcel Toader

Maria Constantin vorbește despre legătura pe care o avea cu Petrică Mâțu Stoian!

Maria Constantin 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Deși au divorțat în anul 2017, internauții încă vorbesc despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader. Din păcate, acesta a decedat în anul 2019, lăsând multe întrebări fără răspunsuri. Printre alte discuții din cadrul podcastului “Roxana te dezbracă de secrete”, cântăreața a împărtășit și câteva gânduri despre căsnicia care a lăsat-o cu un gust amar, dar, pe care, totuși, nu o regretă.

“Omul pe care eu l-am cunoscut prima dată și dacă ar fi fost acum, aș fi făcut același lucru. Problema este că oamenii se schimbă și asta este cel mai trist, ami ales când nu mai cunoști omul de lângă tine sau în ce s-a transformat. Sunt oameni care, probabil, pentru a nu pierde persoana de lângă ei, ajung la niște lucruri extreme. Cred că asta s-a întâmplat în cazul nostru. Nu a fost o căsnicie pe care să o regret, regret ce s-a întâmplat ulterior pentru că a fost cel mai urât lucru care mi s-a putut întâmpla. Am fost atrasă într-un joc mediatic, într-o cacealma, în care era pronunțat în fiecare secundă numele meu și nu la modul frumos.”, a mărturisit Maria Constantin.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies