EXCLUSIV! Minciuna uriasa a Angelicai Constantin! Mama fetitei pe care Luminita Anghel a vrut sa o infieze a indus pe toata lumea in eroare, inclusiv pe reprezentantii Protectiei Copilului! Nu si-a gasit locuinta, sta pe unde apuca

Mama Mariucai, fetita pe care Luminita Anghel a incercat sa o infieze, minte de ingheata apele. Femeia a declarat peste tot ca si-a gasit o casa pentru a-si intretine copilul, insa, in realitate, ea nu a inchiriat nimic, ci sta pe unde apuca.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereLuminita Anghel, distrusa de scandalul cu mama MariucaiScandalul adoptiei Mariucai pare a nu se mai termina pentru Luminita Anghel! Cantareata a luat-o pe fetita de la un orfelinat, la varsta de doi ani si jumatate, si a crescut-o ca pe o printesa. Din pacate, de ceva vreme, ea a fost nevoita sa o duca pe micuta inapoi, si sa o lase in grija centrului de plasament, pana cand situatia cu mama biologica se va rezolva. Angelica Constantin sustine ca isi vrea copilul acasa si se jura ca indeplineste toate conditiile legale ca sa ii fie incredintata fiica.

fara descriereAngelica Constatin a mintit in legatura cu casa“Angelica s-a dus pe la televizor si a jignit-o continuu pe Luminita. In plus, le-a zis celor de la Protectia Copilului ca isi poate ingriji fiica, are si bani, si casa. Din pacate, oamenii s-au lasat indusi in eroare si trebuie sa faca o ancheta mai amanuntita, intrucat femeia asta nu are de niciunele. A declarat luni pe la televizor ca a inchiriat un apartament cu 2000 de lei pe luna, iar, acum doua zile, se interesa de o locuinta in care sa stea, prin zona Obor, dovada ca totul era doar o minciuna gogonata. Ca sa nu mai vorbim ca Angelica Constantin cerseste prin pasaj, este si colerica si nu are loc de munca”, au povestit surse din apropierea femeii pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate