EXCLUSIV! Moarte cumplita pentru un demnitar roman in varsta de doar 46 de ani, dupa ce i-a explodat aorta! A fost inmormantat azi in Cimitirul Bellu!

Un demnitar in varsta de 46 de ani a murit recent dupa ce a suferit ruperea unui anevrism al aortei, sau in termeni populari, i-a explodat aorta! Liviu Rusu era directorul Directiei Generale pentru Siguranta Alimentelor!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereFoarte multi apropiati au participat azi la inmormantarea lui Rusu din Cimitirul BelluMoarte cumplita si fulgeratoare pentru un demnitar roman in varsta de doar 46 de ani! In noaptea de vineri spre sambata, Liviu Rusu a suferit ruperea unui anevrism (umflatura) pe care il avea pe aorta! Practic, i-a explodat aorta in urma unei presiuni foarte mare a sangelui! Potrivit apropiatilor, Rusu era foarte stresat in ultima perioada si muncea enorm, iar asta ar putea fi una dintre cauzele ruperii anevrismului!

fara descriereLiviu Rusu era un demnitar foarte apreciatLiviu Rusu, casatorit si tata a doi baieti, a fost inmormantat azi, la ora 13.00, in Cimitirul Bellu din Capitala, iar sute de apropiati au venit sa-i aduca lui Rusu un ultim omagiu. Printre cei care au venit sa-i aprinda o lumanare tanarului demnitar s-au numarat si multi pacienti, Liviu Rusu fiind si un doctor endocrinolog foarte apreciat!

Regretatul demnitar conducea cu mana de fier Directia Generala pentru Siguranta Alimentelor si era respectat si in acest domeniu!

Imagine: I.P

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate