EXCLUSIV! N-ai sa crezi cu cine a nimerit politistul Cioaca in celula!

Cristian Cioaca are ce invata de la colegii sai de celula! Cel putin de la unii dintre ei: hackerii! Cum sa sparga un mail si sa nu fie prins! Mai ales ca pentru o astfel de fapta a mai stat dupa gratii. Politistul suspendat din Arges, arestat miercuri seara, fiind acuzat ca si-a ucis sotia, pe Elodia Ghinescu, se afla inchis in arestul Politiei Capitalei cu inca 5 persoane, hackeri si traficanti de droguri.

Distribuie pe:

fara descriereCristian Cioaca se afla acum in arestul Politiei CapitaleiLegaturile lui Cioaca cu hackerii sunt binecunoscute. Colaborarea cu Adrian Marin Nitu, hackerul care i-a spart email-urile Elodiei Ghinescu, i-a adus lui Cioaca un mandat de arestare. Pe 24 ianuarie 2008, Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus arestarea politistului pentru 29 de zile pentru violarea corespondentei sotiei sale. Din fericire pentru el n-a stat decat cateva zile in spatele gratiilor, intrucat a fost eliberat sub control judiciar.

Dar dosarul privind violarea corespondentei avocatei Elodia Ghinescu nu este inchis. Astfel, Curtea de Apel Brasov judeca joi, 13 decembrie dosarul in care Cioaca si Nitu sunt acuzati de DIICOT de violarea corespondentei electronice a Elodiei Ghinescu. Cazul se afla pe rolul instantelor de mai multi ani. In aceasta cauza Cioaca a fost si achitat si condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, insa, in urma unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dosarul se rejudeca.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate