EXCLUSIV! Nasul Biancai face arogante maxime la adresa lui Adrian Cristea! "Printul" o sa ia foc instant! Vezi ce injurii teribile adreseaza Cristi Glodean tuturor stelistilor!

WOWbiz.ro a intrat in posesia unor fotografii in care Cristi Glodean, nasul de cununie al Biancai Slav, apare in ipostaze inedite.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereCristi si Monica GlodeanCristi si Monica Glodean, oameni de afaceri din Deva, i-au nasit pe Victor si Bianca Slav, alaturi de Zsolt Csergo si Nicoleta Luciu. Eleganti si discreti, cei doi au lasat o impresie excelenta la nunta prietenilor lor. WOWbiz.ro a intrat insa in posesia unor fotografii ce-l infatiseaza pe Mircea Glodean in afara ipostazelor oficiale de la nunta. fara descriereCristi si Monica, alaturi de Bianca si Victor SlavCea mai tare poza il arata pe nasul Biancai, dinamovist convins, imbracat intr-un tricou pe care este scrisa o injuratura la adresa Stelei, in timp ce face semne obscene, cu ambele degete mijlocii ridicate. Cine stie, poate o fi vreun mesaj al nasului Biancai pentru Adrian Cristea, mijlocasul Stelei, fost iubit al roscatei…fara descriereDinamovist convins, nasul Biancai are un mesaj explicit pentru stelistifara descriereAdrian Cristea, fostul iubit al Biancai

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate