EXCLUSIV! Nico s-a imbogatit din reclama la o farmacie! Cantareata a incasat 10.000 de euro!

Anul 2012 a fost unul foarte bun pentru artistii romani! Majoritatea au fost solicitati de marile agentii de publicitate pentru a fi protagonistii unor reclame la diverse produse! Nico, de pilda, a incheiat anul cu 10.000 de euro in cont dupa ce a aparut intr-un spot publicitar la o cunoscuta farmacie.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descrierePentru Nico, anul 2012 a fost unul foarte bun financiar! Cantareta a avut foarte multe concerte, atat in Romania, cat si in strainatate, astfel ca actualul cont in banca i s-a marit considerabil. In plus, Nico a fost solicitata de o agentie de publicitate pentru a face reclama la “farmacia inimii”, contra unei sume consistente de bani! Surse WOWbiz.ro spun ca ar fi vorba de 10.000 de euro, bani care ar putea fi dublati daca sefii farmaciei vor fi multumiti de rezultatele reclamei si de impactul cantaretei asupra publicului.

“De regula, cei care fac reclame, solicita o vedeta pentru a fi protagonista clipului si, daca vor fi multumiti de rezultat, ei vor prelungi contractul si vor adauga si un plus la partea financiara. La fel este si in cazul lui Nico! Ea va mai face reclama la acea farmacie daca impactul asupra publicului va fi pozitiv! Pana acum, feedback-urile sunt bune, dar vom vedea ce aduce 2013”, au declarat surse din anturajul canteretei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate