EXCLUSIV! Nicolae Guta este un nume blestemat! Doua familii de olteni si-au botezat copilul "Nicolae-Guta" si ambele au ajuns la divort, la stabilirea paternitatii si a pensiei alimentare! Cei doi copii ghinionisti au astazi 8 si 15 ani!

Oltenii se dovedesc, o data in plus, cu un pas inaintea tuturor atunci cand vine vorba de originalitatea numelor cu care-si boteaza copiii.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereSituatii hilare apar zilnic in Romania in momentul in care parinti originali, beti sau doar inconstienti isi boteaza copiii cu nume care mai de care mai ciudate sau nepotrivite. De exemplu, familiile Olteanu din Craiova si Ciobanu din Ramnicu Valcea, fara nici o legatura de rudenie, dar manelisti sadea, au decis sa-si boteze baietii cu numele "Nicolae-Guta". fara descriereNumai ca praful s-a ales de relatiile lor! Pe 1 februarie 2012, abia dupa ce tatal lui l-a recunoscut oficial ca fiu, Nicolae-Guta (8 ani astazi) din Ramnicu Valcea, a primit din partea instantei dreptul de a purta numele de familie al tatalui, Ciobanu adica. Situatia familiei Olteanu din Craiova este un pic diferita: astazi in varsta de 15 ani, pustiul Nicolae-Guta primeste dupa divortul parintilor, pronuntat in 2012, ca pensie alimentara din partea mamei, suma lunara de 80 de euro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate