EXCLUSIV | Nicu Alifantis are doua fete vitrege, care sunt copiii lui Alexandru Sassu, fostul presedinte al TVR! Marele cantaret a adoptat-o pe Maria, in timp ce Natasa si-a dat in judecata tatal natural, pentru majorarea pensiei alimentare!

Nicu Alifantis are doua fiice vitrege, Natasa si Maria, care sunt copiii lui Alexandru Sassu, fostul politician si presedinte al TVR.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereNicu Alifantis este casatorit cu Anca, partenera sa de viata venind dupa o casnicie esuata cu Alexandru Sassu, caruia ii daruise doua fete, Maria si Natasa. Acestea au ramas cu mama lor dupa divortul de Sassu si au crescut in casa lui Nicu Alifantis. fara descriereAlifantis impreuna cu sotiaCantaretul a adoptat-o pe Maria, care acum poarta numele de Alifantis, dar Natasa a ramas cu numele tatalul ei natural, Sassu. Presa a relatat in 2010 ca Natasa, care avea 22 de ani, l-a dat in judecata pe Alexandru Sassu, pentru majorarea pensiei alimentare, la care avea dreptul pana la terminarea studiilor!fara descriereAlexandru Sassufara descriereNatasafara descriereMaria

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate