EXCLUSIV | Nila ar face orice sa-i recastige increderea Crudutei! El este disperat sa se impace, ea vrea doar s-o lase in pace. Daniela isi schimba numarul de telefon saptamanal ca sa scape de Mihai Costea

Cruduta nu vrea sa mai auda de Nila.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

Mihai Costea si-a dat seama ca nu poate trai fara Daniela Crudu, dar din pacate pentru el este deja prea tarziu. Nila este in stare de orice ca sa o recucereasca pe Cruduta, si nu se mai poate concentra la nimic altceva.

"Mihai a renuntat si la iubita sa secreta din Valcea, s-a certat cu ea pentru ca vrea sa se impace cu Daniela. In ultima vreme, Nila a devenit depresiv si foarte nervos. Cel mai rau l-ar durea sa o vada pe Daniela cuplata cu un alt barbat! Il obsedeaza gandul ca ar putea sa o vada cu alt barbat de mana. Cruduta insa nu vrea sa mai auda de el si isi schimba numerele de telefon foarte des, ca nu cumva Nila sa-l afle si s-o sune", ne-a dezvaluit un apropiat al celor doi.

Intrebata daca il va ierta vreodata pe Mihai Costea si daca mai sunt sanse sa se impace cu acesta, Daniela Crudu a raspuns scurt si la obiect: "Nila nu mai exista pentru mine".

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate