EXCLUSIV! Numai noi iti spunem ADEVARATELE SALARII ale juratilor emisiunii X Factor! Uita tot ce-ai citit in alta parte pana acum si intra sa vezi cat au castigat, de fapt, Delia, Cheloo si Dan Bittman!

S-au vehiculat tot felul de sume pe post de salarii ale juratilor emisiunii X Factor, dar numai noi am aflat cat au castigat cu adevarat!

novalue

Juratii de la emisiunea X Factor nu au fost remunerati cu sute de mii de euro, asa cum au publicat diverse site-uri pana acum, dar nici nu au motive sa fie nemultumiti. Potrivit unor surse ale WOWbiz.ro, juratii cunoscutei emisiuni ar fi primit cate 60.000 de euro fiecare pentru prestatiile lor. “In nici un caz nu au primit sute de mii de euro. Va spun ca stiu ca este vorba de 60.000

de euro fiecare. Nimic mai mult. La toate astea, prin contract, s-au mai adaugat cheltuielile aferente de transport, masa etc.”, a tinut sa precizeze sursa WOWbiz.ro. Cei trei jurati ai emisiunii sunt Delia Matache, Cheloo si Dan Bittman, in primul sezon juratii find Adrian Sana, Paula Seling si Mihai Morar. Suma de 60.000 de euro pentru fiecare jurat este la mare distanta de cifra de 160.000 de euro, atat cat se zvonise initial ca ar fi pretins si primit fiecare dintre cei trei actuali "judecatori" pentru a accepta prezenta la X Factor!

Florin Ristei, desemnat castigator inainte de finala X Factor? Vezi cine a facut o declaratie WOW inca de luna trecuta

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies