EXCLUSIV | Oana Turcu si Cristi Brancu, jefuiti! Ei au angajat o filipineza care le-a furat din casa posete de firma, care costa o avere!

Odiseea VIP-urilor care angajeaza filipineze, pe criteriul ca sunt mai curate si mai muncitoare ca romancele, e binecunoscuta. Multe vedete, printre care Pepe, Adriana Bahmuteanu sau Ana Maria Prodan s-au plans ca au avut probleme cu menajerele lor asiatice. Ba le-au disparut lucruri din case, ba plecau fara sa anunte sau nu aveau grija de copii.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereOana Turcu si Cristi Brancu au patit-o si ei. In urma cu 3 ani, au angajat o filipineza. Femeia, care locuia acasa la ei, isi desfasura activitatea la firma lor si din cand in cand avea grija de Teddy, fiul celor doua vedete tv. Prea putin timp, insa, il dedica minorului, acesta locuind in cea mai mare parte a timpului impreuna cu bunicii sai.

Ei bine, menajera filipineza a plecat acum doua luni de la ei, inapoi in tara ei natala. Plecarea a fost generata de mai multe nemultumiri ale celor doi oameni de televiziune, care s-au adunat si au dus la... umplerea paharului.

In urma cu ceva vreme, Oana si Cristi au descoperit ca angajata lor furase de prin hotelurile in care o luasera cu ei (in Turcia si in Austria) diverse obiecte de lenjerie si de la baie. Mai mult decat atat, au constatat de-a lungul anilor ca le lipsesc lucruri din casa, insa au crezut, de fiecare data, ca nu le-au cautat suficient.

Desi era foarte bine platita, ba chiar ajutata suplimentar atunci cand a avut o problema de familie, filipineza nu le-a fost recunoscatoare. Supararea cea mai mare a aparut in momentul in care Oana Turcu a observat ca i s-au furat din casa trei posete-plic Chanel si Louis Vuitton, a caror valoare insumata reprezinta o mica avere. Cerandu-i-se socoteala, menajera filipineza nu a recunoscut furtul si a devenit, o data cu acuzatiile, extrem de agresiva in limbaj. Spre surprinderea lor, stapanii casei au descoperit ulterior si alte obiecte care au disparut din casa.

Reporterii WOWbiz.ro au intrat in posesia acestor informatii cu ajutorul unor "oameni de bine" care l-au auzit pe Brancu povestind furios in culisele postului tv patiana prin care a trecut. El le spunea unor colegi de munca ca ii va atentiona pe tot cunoscutii, de acum inainte, sa aiba mare grija ce angajeaza, ca pot baga in casa hoate si prostituate.

Contactati de jurnalistii nostri, Oana Turcu si Cristi Brancu nu au negat informatia, insa au refuzat sa comenteze.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate