EXCLUSIV! Patronii din Constanta se bat sa-l angajeze pe "puscariasul Becali". Toti il vor la ei la firma pe patronull Stelei!

Mutarea lui Gigi Becali la penitenciarul de la Poarta Alba reprezinta pentru patronul Stelei o mutare mult mai importanta decat transferul lui Vlad Chiriches la Tottenham.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Decizia luata de Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP), prin care Gigi isi continua "studiile" la "facultatea" din judetul Constanta, este cea mai mare victorie a machedonului de cand este incarcerat.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Este de notorietate faptul ca directorul penitenciarului Jilava nu-l avea deloc la inima pe Becali, iar patronul Stelei a avut parte de un regim de detentie destul de strict. La Poarta Alba, lucrurile se vor schimba cu siguranta. Deocamdata, Gigi va beneficia de un regim semideschis, adica va putea sa se deplaseze in incinta penitenciarului fara escorta, va putea sa faca sport sau sa munceasca. Conform programului, desteptarea se va da la ora 6.00, iar stingerea va fi la ora 22.00, in acest interval fiind servite trei mese, iar detinutul va putea desfasura si activitati educative, recreative ori religioase.Acesta este insa doar primul pas, in scurt timp urmand ca ANP sa ia in discutie trecerea la regim deschis. Acest lucru ar presupune ca Gigi sa poata sa munceasca in afara inchisorii, in cazul in care exista o cerere din partea unor potential angajatori, si sa-si petreaca doar noaptea in penitenciar. Se pare ca la aceasta ora, peste 50 de firme din judetul Constanta au depus cereri pentru angajarea lui Gigi Becali, majoritatea venite din partea unor persoane de nationalitate aromana! Totul depinde de perioada urmatoare si de modul in care patronul Stelei se va acomoda in noua locatie, una cu un grad de risc ridicat, din punct de vedere al detinutilor "cazati" aici.


Citește și:

Incendiu cumplit la Băilești: mătușa unor copii striga după ajutor din spatele unui geam înshis

Virgil Musta, noi declarații despre respectarea regulilor la secția de votare! Cum vom vota fără să ne infectăm cu COVID-19?

Sonia, mama din Cluj care și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani, a primit sentința! Câți ani va rămâne după gratii, după ce și-a ucis copilul de față cu fratele lui

Medicii sunt în alertă din cauza pacienților cu forme grave de COVID-19: „Formele sunt mult mai dificile și mult mai greu de...”

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies