EXCLUSIV! Paul Walker va fi inmormantat in "cimitirul romanilor" din Los Angeles! Langa mormantul lui se afla cel al unui roman pe nume... Ion Iliescu! Administratorul de la Forest Lawn este Andreea Barbu, iar preotul este si el de-al nostru!

Familia lui Paul Walker a anuntat ieri ca inmormantarea regretatului actor va avea loc in acest weekend, la Forest Lawn Hollywood Hills, din Los Angeles, un cimitir in care sunt ingropati foarte multi romani si pentru care lucreaza multi de-ai nostri!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descrierePaul Walker a murit la doar 40 de aniLa aproape doua saptamani de la dramaticul accident in care Paul Walker si-a pierdut viata, familia a anuntat ieri ca regretatul actor din "Fast and Furious" va fi inmormantat in acest weekend, la Forest Lawn Hollywood Hills, in cadrul unei ceremonii private foarte restranse. Incredibil aproape, Walker isi va dormi somnul de veci printre sute de romani, cimitirul din Los Angeles fiind intesat cu mormintele conationalilor nostri! fara descriereCimitirul in care Paul Walker isi va dormi somnul de veci, alaturi de multi romaniDe exemplu, pe scurt, pentru ca intreaga lista este foarte lunga, aici sunt inmormantati profesorul Constantin Dumitrescu (1913-1986), Vladimir Bogdan Popescu (1923-2004), Elena Mateescu (1925-2003), Ion Neagu (1918-1999), dar si - coincidenta macabra - Ion Iliescu (1901-1984), un roman care a murit la 83 de ani, adica exact varsta pe care o are astazi fostul presedinte al Romaniei!fara descriereRomanul Ion Iliescu, mort la 83 de ani, este ingropat in acelasi loc cu Paul Walker Legatura cu Romania a cimitirului american nu se opreste insa aici. Vicepresedinte la Forest Lawn Memorial Parks and Mortuaries este o romanca, Andreea Barbu, foarte apreciata de intreaga comunitate! Iar pentru ca tacamul sa fie complet, unul dintre preotii care tine nenumarate slujbe acolo este parintele Nikodim Bibart, roman si el, care oficiaza la biserica "Inaltarea Sfintei Cruci" din Hollywood, California!fara descriereAndreea Barbu, vorbind la o ceremonie in cimitirul pe care-l conducefara descriereParintele Nikodim anunta pe site-ul bisericii fiecare inmormantare pe care a oficiat-o in cimitirul Forest Lawnfara descriereCimitirul Forest Lawn Hollywood Hills e plin de mormintele romanilorfara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate