EXCLUSIV! Prietena fetiței ucise de un polițist pe trecerea de pietoni a vorbit în premieră după moartea Raisei. Marina, mărturisiri printre lacrimi în fața procurorului: "Polițistul nu a încetinit"

Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, a povestit mărturia pe care Marina le-a făcut-o anchetatorilor și a oferit noi detalii exclusive pentru WOWbiz.ro.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Marina și-a reamintit episodul accidentului printre lacrimi și le-a descris procurorilor totul în detaliu. Fetița a confirmat și că polițistul Constantin Popescu, cel care le-a lovit pe ea și prietena ei cea mai bună, Raisa, cu mașina, a pornit girofarurile abia după incident.

Adrian Cuculis, avocatul familiei îndoliate: „Nu s-au gândit niciodată că individul nu va opri mașina”

 Prietena fetiței ucise de un polițist pe trecerea de pietoni a vorbit în premieră după moartea Raisei

Marina a fost audiată acasă, azi-dimineață, de anchetatori, în prezența părinților și a avocatului familiei Raisei, Adrian Cuculis. Emoționată până la lacrimi, fetița a povestit momentul în care polițistul a dat peste ea și Raisa ca și cum ar fi avut „un film în fața ochilor”.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Marina își aduce aminte exact cum s-a întâmplat totul. Își aduce aminte că o ținea pe Raisa de mână și că au văzut mașina de poliție venind spre ele.

Nu s-a gândit niciodată că individul nu va opri mașina. De asta a spus Marina că au și traversat. A confirmat faptul că polițistul nu avea girofarurile puse. Le-a aprins după ce a dat peste ele”, a precizat Adrian Cuculis pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Gestul care i-a salvat viața! Marina a povestit cum a reușit să scape de moarte în ultima clipă. Prietena Raisei și-a dat seama că nu vor avea timp

Adrian Cuculis: „Polițiștii vor lua încă o probă video”

EXCLUSIV! Prietena fetiței ucise de un polițist pe trecerea de pietoni a vorbit în premieră după moartea Raisei. Marina, mărturisiri printre lacrimi în fața procurorului: "Polițistul nu a încetinit"

Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni

[Sursa foto: Facebook/ Cuculis Adrian Calin]

Cu mărturia ei, Marina l-a dat de gol pe agentul Constantin Popescu, care a mințit că avea semnalele luminoase pornite. Avocatul Cuculis susține că și polițistul ar fi putut minți și în legătură cu alte lucruri, așa că vrea ca acesta să fie supus testului poligraf.

„Este incredibil cum conducea omul ăsta, fără să le vadă pe fete! Marina își amintește și că polițistul nu a încetinit.

Este foarte important, pentru că este singurul martor ocular! A auzit motorul turat când mașina s-a apropiat de ele. Acest lucru ar putea schimba încadrarea cazului”, a declarat Adrian Cuculis în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gestul care i-a salvat viața! Marina a povestit cum a reușit să scape de moarte în ultima clipă. Prietena Raisei și-a dat seama că nu vor avea timp

"A început să plângă, își aduce aminte absolut tot!" Marina, prietena Raisei, mărturii dureroase. Detaliul care schimbă tot ce se știa!

Ce a apărut acum pe strada unde Raisa a fost lovită mortal? Se întâmplă la mai bine de două săptămâni de la înmormântare

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies