EXCLUSIV! Probleme in Paradisul Milionarilor de la Snagov! Gradina Sandei Ladosi se scufunda! Nici casa lui Videanu nu se simte prea bine!

Probleme pentru milionarii Romaniei, care si-au facut case pe malul lacului Snagov.

Sanda Ladosi si sotul ei, Stefan Tache, se chinuiesc de ani buni sa finalizeze lucrarile la noua lor casa, situata in Ciofliceni, Ilfov. Constructia a inceput in 2008, pe un teren concesionat de biserica din localitate cu trei ani inainte, pe o limba de pamant unde si Adriean Videanu si-a ridicat faimosul sau palat.

Problemele au aparut in momentul in care imobilul a fost ridicat si s-a trecut la amenajarea gradinii.

Fiind situat chiar pe malul lacului, terenul se transforma in anotimpurile ploioase intr-o adevarata mlastina. In disperare de cauza, Sanda si sotul ai ar fi apelat la specialisti in probleme de sol care le-ar fi vorbit de un procedeu extrem de complicat de consolidare a terenului, in caz contrar urmand a avea de suferit, in timp, inclusiv casa care aparent este situata intr-o zona mai ferita.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Cu aceleasi probleme se confrunta, se pare, si vecinul Adrian Videanu, care are insa avantajul ca distanta de la casa la malul lacului Snagov este ceva mai mare. Si gradina lui are de suferit din punct de vedere estetic, fostul primar trebuind sa-si schimbe gazonul cel putin o data pe an pentru ca aceasta sa arate cat de cat bine.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies