EXCLUSIV! Probleme pentru Siviu Prigoana! Unul dintre baietii lui a fost operat de urgenta!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Problemele par sa nu se mai opreasca pentru Siviu Prigoana. Dupa ce Adriana Bahmuteanu a plecat de acasa, apoi el a postat o poza pe facebook-ul sau, unde pare de nerecunoscut, slabit si cu barba, vinerea trecuta, a trebuit sa-l opereze de urgenta  si pe Silvius, unul dintre baietii lui favoriti.

Silvius Prigoana are de multa vreme probleme la amigdale, dar nu le-a dat importanta. Pana de curand, cand i s-au inflamat si starea de rau s-a accentuat. In plus, nu mai putea sa respire, avea probleme cu sinusurile, iar durerile de cap deveneau din ce in ce mai frecvente.

Ingrijorat de starea de sanatate a fiului sau, Prigoana a sunat la un cunoscut spital din Bucuresti si l-a programat de urgenta pe Sivius pentru operatie. Baiatul politicianului a intrat pe mana medicilor vineri de dimineata, iar interventia chirurgicala a fost un real succes. Acum, Silvius trebuie sa respecte indicatiile doctorului, sa ia medicamentatia prescrisa si faca exercitii de respiratie.

Surse Wowbiz.ro sustin ca operatia lui Silvius ar fi fost motivul pentru care deputatul nu ar fi participat la ziua de nastere a lui Maximus! Asa o fi! (Cornelia Ionescu)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate