EXCLUSIV! Ramona Gabor s-a decis! Manechinul vrea sa isi ia casa de 200.000 de euro in Otopeni! Amanunte exclusive despre tratativele dintre sora lui Moni si proprietarii vilei!

Ramona Gabor s-a decis sa isi cumpere o vila pentru a avea unde sa stea atunci cand se va intoarce in Romania! Casa pe care a pus ochii arata super si valoreaza in jur de 250.000 de euro!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereRamona vrea sa isi ia casa in RomaniaRamona Gabor ia in calcul varianta de a-si investi o parte din banii agonisiti in Dubai intr-o locuinta in care sa se simta la fel ca in paradisul arab. Surse din preajma ei sustin ca manechina s-a si hotarat in ce zona sa fie amplasata casa, undeva la marginea Bucurestiului, departe de galagia orasului.

fara descriereO parte din castigurile din Dubai le investeste"In ultima vacanta pe care si-a petrecut-o in Romania, Ramona s-a interesat foarte mult de o casa de vanzare. Impreuna cu prietena ei s-a uitat pe niste anunturi puse pe net cu vile frumoase in cateva cartiere rezidentiale, apoi a inceput sa se intereseze pe care sa o cumpere! Dupa cateva cautari, ea a fost fascinata de o vila cu doua etaje din zona Otopeni, care avea ca pret de plecare suma de 250.000 de euro! Prin intermediari, domnisoara Gabor a incercat sa ia legatura cu proprietarii si sa negocieze, insa acestia nu au lasat deloc la pret si au ramas pe pozitii. Asa se face ca Ramona a renuntat la tranzactie, iar persoanele cu locuinta fitoasa si-au incercat norocul cu alti cumparatori interesati. Vila nu a fost insa vanduta, iar acum proprietarii au scazut la 200.000 de euro si vor sa reia discutiile cu cei care o reprezinta pe Ramona Gabor in Romania! Daca partile vor ajunge la un acord, manechina isi va avea “resedinta” din tara in Otopeni si se va bucura acolo de niste conditii super”, au povestit apropiatii frumoasei femei pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate