EXCLUSIV! Razboiul tatilor! Prigoana l-a dat in judecata pe mediatorul trimis de Bahmuteanca si ii cere daune de zeci de mii de euro!

Silviu Prigoana a intrat in zodia proceselor si, de cand a divortat de Bahmuteanca, da in judecata pe toata lumea! Cel mai nou pe lista sa este Bogdan Draghici de la Asociatia T.A.T.A. care, sustine Prigoana, l-a defaimat in public. Prigoana a introdus actiunea pe data de 16 noiembrie, la Tribunalul Bucuresti, si i-a cerut acestuia daune materiale si morale.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereLa mijlocul lunii august, Adriana Bahmuteanu a apelat la presedintele T.A.T.A. (Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor) pentru a realiza o mediere a disputei pe care o avea cu sotul sau. Mama a doi baieti, Adriana i-a furnizat mediatorului Bogdan Draghici toate datele necesare privind conflictul dintre ea si Prigoana, pentru ca acesta sa-l contacteze pe omul de afaceri si sa  incerce o reconciliere.

“Adriana Bahmuteanu mi-a cerut sa o ajut, in calitate de mediator, si i-am prezentat lui Silviu Prigoana un set de solutii, care sa fie in favoarea ambelor parti! I-am propus sa existe, in primul rand, o intalnire intre ambele parti, pentru a se conveni la niste masuri in ceea ce-i privea pe cei doi copii. I-am sugerat o consiliere parentala, sa vina in instanta si sa-si spuna temerile, sa se gandeasca la niste solutii pentru minori si, in ultimul rand, l-am rugat sa se asigure daca micutii sunt ingrijiti corespunzator, prin trimiterea unor persoane apropiate in casa sotiei. M-a refuzat categoric, ba chiar mi-a spus ca nu-i trebuie lui mediere, pentru ca el este Silviu Prigoana si orice instanta din tara asta ii va da dreptate, ii va incredinta copiii, iar doamna Adriana va infunda puscaria”, a declarat Bogdan Draghici pentru WOWbiz.ro.

Presedintele Asociatiei T.A.T.A. e si mai ferm cand vorbeste despre cuvintele dure pe care Prigoana i le-a spus atunci cand s-a mentionat in mediere despre felul in care sunt ingrijiti baietii lui. “Silviu a tunat si a fulgerat. Mi-a zis ca nu trimite pe nimeni sa vada in ce conditii stau copiii lui, ca stie el ca traiesc in mizerie si Adriana ii  spala in lighean”, a mai declarat Draghici, care vede toate aceste actiuni ale lui Prigoana drept o razbunare la adresa lui pentru ca este unul dintre martorii lui Bahmu in procesul de divort.

“Nici nu stiam ca m-a dat in judecata, dar pot sa spun ca nu este singura actiune intreprinsa de domnul Prigoana impotriva mea. Mi-a mai facut o plangere la Colegiul de Mediere, ca sa fiu sanctionat, pe motiv ca i-am pulverizat imaginea in presa, culmea, chiar in ziua in care avea infatisare la proces cu sotia. Ca sa nu ma duc ca martor, m-a chemat in fata comisiei, la aceeasi ora la care instanta judeca actiunea sotilor Prigoana! In fine, nu am intrat in jocul lui si m-am prezentat, alaturi de Adriana, la proces, iar timpul a demonstrat ca domnul Prigoana, chiar daca e foarte sigur pe potenta lui financiara, nu poate fi mai presus de lege. Eu, in calitate de presedinte al Asociatiei T.A.T.A., nu am sa sustin niciodata un asemenea tata, care e iresponsabil, chiar daca acum, el imi cere prin tribunale daune morale de zeci de mii de euro”, a conchis mediatorul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate