Vedete

EXCLUSIV! Reactia incredibila a doctorului Radu Zamfir, dupa ce un medic a scris pe contul lui de Facebook ca avea o relatie extraconjugala cu Aura Ion! Vezi doar aici ce a declarat eroul din Apuseni!

Acuzat de un medic ca ar fi avut o relatie sentimentala cu Aura Ion, studenta moarta in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, doctorul Radu Zamfir a vorbit in exclusivitate cu WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

"Dr. Zamfir avea o relatie extraconjugală cu Aura Ion. Nu erau amanti, asa cum spun unii dintre colegii lui Zamfir, ci numai o nouă cucerire a acestuia, o nouă victimă. Pentru că, desi căsătorit cu o doamnă doctor cardiolog de la Floreasca, fostă colegă de-a lui din facultate, dl Zamfir este cunoscut ca un mare crai, printre asistente, rezidente si tot ce pică. Zamfir a luat-o pe Aura in avion, pe riscul lui, pentru că altfel nu ar fi urcat ea acolo, doar că isi dorea ea să invete mai mult. In plus, revin si spun, prelevarea si transplantul sunt domenii care necesită cel putin 6 ani după rezidentiat si nu este predat studentilor decât in medii sigure si optional. In niciun caz in situatii de urgentă, cum a fost prezentat acest caz”, a scris pe contul lui de Facebook Adrian M., medic la Spitalul CFR din Constanta. Postarea medicului este preluata de pe un blog medical si repostata pe pagina de pe contul acestuia.Contactat de WOWbiz.ro, doctorul Radu Zamfir s-a declarat scandalizat de acuzele aduse: "Acum sunt intr-o operatie, execut o manevra chirurgicala, dar va rog sa ma credeti ca sunt efectiv scandalizat de ceea ce s-a spus! Si foarte, foarte indignat!", ne-a marturisit in exclusivitate medicul erou, inainte de a se intoarce la treburile lui.

Galerie foto