EXCLUSIV Reacția incredibilă a lui Jador după ce a aflat că Mariana l-a urmărit la mare: „Lăsam microfonul și...”

Jador a aflat, în direct, la WOWbiz.ro că Mariana ar fi mers în Constanța, la clublul unde cânta. Iată cum a reacționat.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Mariana a fost una dintre cele mai controversate concurente de la sezonul 2 Puterea Dragostei. În cadrul show-ului l-a cunoscut pe Jador, de care s-a îndrăgostit imediat și nu se sfia niciodată să-i arate sentimentele pe care i le poartă. Doar că uneori merge un pic cam prea departe.Totuși,

artistul a fost sincer încă de la început și i-a dezvăluit că o vede mai mult ca pe o soră și nu ar putea niciodată să o vadă și în postura de iubită, dar asta nu a făcut decât să o ambiționeze mai tare să-i atrage atenția. 

Încercările ei disperate de a-l cuceri pe Jador nu au făcut decât să-l îndepărteze. În nenumărate rânduri și-a declarat iubirea pentru el, ba chiar l-ar fi anunțat că în viitor vor deveni soț și soție. Ei bine, se pare că pasiunea pe care Mariana a făcut-o pentru Jador continuă și acum, la o bună bucată de timp de când cei doi nu s-au mau văzut de la Puterea Dragostei. 

Mariana l-a urmărit pe Jador! Cum a reacționat artistul când a aflat 

Invitat în platoul WOWbiz.ro, Jador a dezvăluit că fosta concurentă de la Puterea Dragostei încă îi dă mesaje și încearcă să-l facă să se îndrăgostească de ea.

Ceea ce nu știa și a fost extrem de surprins când a aflat este că Mariana l-a urmărit la Constanța, la locația în care susținea un concert, iar totul a fost filmat și făcut public. Artistul spune că nu știa despre acest lucru, dar cu siguranță, dacă ar fi văzut-o, ar fi abandonat cântarea și ar fi fugit cât l-ar fi ținut picioarele. 

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Jador, șocat de ce a văzut în casa Marianei, fosta concurenta de la Puterea dragostei. ”Doamne, nu cred asta”

Biana Comănici: De Mariana îți mai este dor?

Jador: Îmi dă mesaje! 

Bianca Comănici: Păi a fost după tine la Constanța!

Cristian Comănici: Și filma clubul de afară și striga „Jador”. 

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, curtată de un milionar român. Moldoveanca a recunoscut totul: ”Mie nu mi-e rușine...” EXCLUSIV

Jador: Nu știu asta! Jură-te! Daca eram în piscină și cântam și o vedeam pe Mariana, eu fugeam. Lăsam microfonul și fugeam. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies