EXCLUSIV | Romanul care a zburat pana la Londra pe trenul de aterizare al unui avion s-a intors in tara! Andrei Culea a fost batut in inchisoare in Anglia, si-a lasat barba si plete si are mari probleme de sanatate!

Acum mai bine de patru ani, in iunie 2010, Andrei Culea soca intreaga lume reusind sa supravietuiasca unui zbor Viena - Londra pe trenul de aterizare al unui avion! Viata tanarului din Cochirleni (Constanta) a fost data peste cap dupa acest incident.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereAndrei CuleaAndrei Culea (24 de ani astazi) este un tanar originar din satul Cochirleni (judetul Constanta) care a reusit in iunie 2010 senzationala performanta de a strabate distanta Viena - Londra cu... avionul, mai precis calare pe trenul de aterizare, la o temperatura de minus 41 de grade Celsius! Provenit dintr-o familie amarata, Andrei a ajuns astfel ilegal in Anglia, seicul caruia ii apartinea avionul dandu-i afara pe toti responsabilii cu securitatea aeronavei, ca urmare a intamplarii! fara descriereDevenit peste noapte un erou in Marea Britanie, dupa ce presa a dezvaluit aventura lui, Andrei Culea si-a pierdut urma, ratacind mult timp prin diverse orasele din apropierea Londrei. WOWbiz.ro a aflat chiar de la familia tanarului ca acesta s-a intors in tara, in mare secret, de doua ori, ultima data chiar acum o saptamana: "Cand a venit prima data nu avea nimic, chiar ne-a adus 20 de milioane (n.r. lei vechi). A doua oara insa, acum o saptamana, a aparut cu parul mare, cu barba si dereglat la cap, nu intelegea nimeni ce vorbea, discuta singur cu animalele! Cand era in Anglia, in puscarie, si a sunat-o pe mama lui, spunea ca vor unii sa-l omoare! Cine stie, l-or fi drogat pe acolo, altfel nu ne putem explica comportamentul lui", ne-a declarat cumnata lui Andrei, care sta in casa familiei din Cochirleni (judetul Constanta). FOTO: IONUT PAUNfara descriereCumnata lui Andrei Culea si copiii ei, in fata casei din Cochirleni in care a crescut baiatul care a fugit pe trenul de aterizare al avionului

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate