EXCLUSIV | Roxana Dobre a reusit imposibilul! Bruneta s-a bagat pe sub pielea copiilor lui Salam! "Nimeni n-are curaj sa-i zica nimic, dar multi o asteapta sa greseasca"

Scenariul care pana mai ieri parea de domeniul fantasticului si era temerea cea mai mare a celor din familia Fanicai, a fost pus in practica si are toate sansele de reusita. Roxana Dobre, logodnica si viitoare sotie a lui Florin Salam a reusit performanta sa ajunga nu numai la inima manelistului, ci si a copiilor acestuia.

Distribuie pe:

fara descriereSalam, fiul, fiica lui si viitoarea sa sotie, RoxanaSchimbarea s-a produs aproape pe nesimtite pe parcursul celor aproape cinci luni care s-au scurs de cand Florin Salam se iubeste cu Roxana Dobre. La inceputul relatiei, cei din familia Fanicai, regretata sotia a artistului, nu i-au dat tinerei care aparuse in viata cumnatului lor prea multe sanse de izbanda. fara descriereRoxana Dobre se intelege de minune cu Dany, baiatul lui SalamEi considerau initial ca Roxana este doar una dintre multele femei trecatoare, care au ravnit la inima lui Salam. Timpul avea sa demonstreze contrariul. Motivata pe deplin, Roxana Dobre a reusit sa le dovedeasca tuturor celor care asteptau ca ea sa faca o greseala ca, dragostea pe care i-o poarta artistului este sincera si dezinteresata. fara descriereDar asta nu este tot! Dupa o perioada, bruneta focoasa a reusit sa-I castige de partea sa mai intai pe Dany, fiul lui Salam, apoi si pe Betty, fiica iubitului ei acceptand-o de dragul tatalui ei. Cu toate acestea, exista insa persoane care isi dau coate pe la spatele Roxanei, privind-o ca pe o intrusa. fara descriereFlorin Salam alaturi de logodnica sa si fiul lui, Danny“Nicio persoana din neamul lor nu va avea curajul sa ii zica ei ceva in fata. Sunt multi cei care o asteapta sa greseasca. Pana acum ea a reusit sa-l cucereasca pe Florin si a inceput sa fie acceptata si de Betty si de Dany. Pe copii nu se baga nimeni sa le deschida ochii. O sa creasca si o sa inteleaga singuri, intr-o zi, comportamentul Roxanei si daca ea s-a folosit de ei pentru a-si face un loc in familia lor sau nu. Roxana a inlaturat din jur cam tot ceea ce considera ea ca ii este daunator lui Florin, oameni cu care el avea relatii profesionale sau amici care il periau pentru bani. Stia ca daca va reusi sa-i castige pe copii de partea ei o vor accepta toti din familie”, ne-a declarat o persoana din anturajul familiei lui Florin Salam.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate