EXCLUSIV Roxana Ionescu s-a căsătorit azi! Prima imagine de la Starea Civilă

Roxana Ionescu, devenită cunoscută în showbiz ca "Mama Natură" a făcut astăzi pasul cel mare.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Roxana Ionescu, devenită cunoscută în showbiz ca "Mama Natură" a făcut astăzi pasul cel mare.
Vedeta a spus DA în fața ofițerului Stării Civile, unde a apărut la braț alături de marea ei iubire afaceristul Tinu Vidaicu.
Ceremonia a avut loc la Timișoara, iar Roxana Ionescu a preferat să fie cât mai discretă cu privire la acest eveniment din viața ei.
Atât actuala doamnă Vidaicu, cât și soțul ei, s-au ferit să facă vreun anunț sau să posteze vreo fotografie.
WOWbiz.ro va prezintă în exclusivitate prima fotografie de la ieșirea de la Starea Civilă.
Roxana Ionescu a purtat o ținută albă, cochetă, accesorizată cu un buchet de trandafiri albi. La ieșirea de la Starea Civilă, familia și prietenii i-au întâmpinat cu petale de trandafiri roșii.

fara descriere

Roxana Ionescu, cerută de soție cu un inel cu diamant uriaș

fara descriere

Roxana Ionescu și soțul ei Tinu Vidaicu trăiesc o poveste de dragoste de 6 ani. Anul trecut, cei doi se pregăteau să devină părinți, însă vedeta a trăit o tragedie atunci când a pierdut sarcina la 6 luni.

fara descriere

Frumoasa Roxana Ionescu a fost cerută de soție cu un inel superb cu diamante, așa că în viitorul apropiat ne putem aștepta la o nuntă, sau de ce nu, la botez și nuntă în același timp. „Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a declarat Roxana Ionescu la tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate