EXCLUSIV! Roxana Nemeș, o șoferiță model! De teamă să nu încalce legea, vedeta a rămas "captivă" în mașină. Imagini paparazzi

Paparazzi

EXCLUSIV! Roxana Nemeș, o șoferiță model! De teamă să nu încalce legea, vedeta a rămas "captivă" în mașină. Imagini paparazzi

Roxana Nemeș a fost surprinsă de paparazzi WoWbiz.ro în trafic, iar vedeta demonstrează că este o șoferiță corectă.

Roxana Nemeș merită un loc fruntaș în topul șoferițelor model! Vedeta este extrem de atentă atunci când conduce și deși paparazzi WoWbiz.ro au stat pe urmele ei, vedeta nu a făcut nicio greșeală.

Este frumoasă, arată spectaculos și mereu este o prezentă care întoarce privirile. Fotoreporterii noștri au susrprins-o ziua în amiaza mare, în trafic, în timp ce se îndrepta spre sală, pentru că silueta perfectă cu mult sport se menține.

roxana nemes

Cum a fost surprinsă Roxana Nemeș de paparazzi Wowbiz, în trafic 

Roxana Nemeș vorbește la telefon doar cu motorul oprit

Surprinsă la volanul mașinii sale luxoase, Roxana Nemeș a demonstrat că este extrem de atentă și respectă legea. Vedeta este prinsă într-o convorbire telefonică serioasă pe care o poartă cu motorul oprit. După ce a parcat regulamentar în preajma sălii de sport pe care o frecventează, frumoasa blondină a răspuns apelului important. Îmbrăcată lejer, în negru, vedeta a coborât din mașină nu înainte de a-și lua geanta cu schimburile pentru antrenament.

Citeste si: Roxana Nemeș, scoasă din sărite de un fan! "Ai avut relații numai cu bătrânei"

"Iubesc să fac sport, în primul rând pentru starea pe care mi-o dă! Plec din sală de sport cu o energie și o stare de bine de nedescris! Pentru că mulți m-ați întrebat și mă întrebați mereu, cum am slăbit, cum mă mențin. Sportul înseamnă sănătate, dar pentru un corp frumos și o minte sănătoasă, nu ajunge să facem doar sport! Trebuie în primul rând să ajungem la un echilibru cu noi înșine, din toate punctele de vedere.

Și de aici e mult mai ușor!", a mărturisit Roxana Nemeș.

Citeste si: Roxana Nemeș a "dezbrăcat-o de secrete" pe Francisca, într-un nou podcast. Artista a făcut dezvăluiri dureroase: "Copilul ăsta moare!"

Roxana Nemeș, gazda podcast-ului "Roxana te dezbracă de secrete"

Roxana Nemeș e o șoferiță model! De teamă să nu încalce legea, vedeta a rămas "captivă" în mașină. Imagini paparazzi

Jador, invitatul Roxanei Nemeș în podcast-ul "Roxana te dezbracă de secrete"

[Sursa foto: Captură YouTube]

Frumoasa blondă găzduiește podcast-ul "Roxana te dezbracă de secrete" și poate fi urmărit pe canalul de Youtube WOWnews. Roxana Nemeș are invitați nume mari din showbiz care se deschid in fața ei și povestesc aspecte mai puțin cunoscute din viașța lor.

Ultimul episod al podcast-ului l-a avut ca invitat pe Jador care a vorbit despre cele mai sensibile subiecte, cum ar fi dragostea. Artistul și-a deschis sufletul în fața Roxanei și i-a mărturisit că toate melodiile sale sunt dedicate fostei iubite, Georgiana.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Citeste si: Jador și Georgiana Elisei s-au despărțit definitiv! „Nu o mai iubesc” Artistul a dat vestea în podcastul prezentat de Roxana Nemeș

„Nu cred că o să mă căsătoresc prea curând, Nemeș. Mi-am dat seama de asta. Am cele mai mari șanse să mor singur.(...) Doar despre ea am cântat. Toate melodiile mele de dragoste sunt doar despre ea, despre calitățile ei ca femeie. Fizic nu o mai iubesc. Psihic, iubesc tot caracterul și sufletul ei, dar eu îmi doresc altfel de om lângă mine.

Că tot veni vorba despre Georgiana, ea este o fată foarte mișto, pe care dacă aș vedea-o din nou, m-aș da iar la ea. Oficial sunt singur!”, i-a mărturisit Jador Roxanei Nemeș în podcast-ul "Roxana te dezbracă de secrete".