EXCLUSIV! S-a tocit "varful" Stelei? Nila nu a mai facut sex cu Daniela Crudu de luni bune! Alti barbati si-ar taia un deget pentru o ora cu vedeta Playboy, insa Costea a preferat "banca de rezerve"

Sa stai in casa cu o bomba sexy care zburda prin fanteziilor multi barbati si sa nu profiti de asta pare de domeniul absurdului. Si totusi s-a intamplat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereCostea si Cruduta, pe vremea cand inca mai exista pasiune intre eiDaniela Crudu a recunoscut zilele trecute ca nu mai formeaza un cuplu cu Mihai Costea si a explicat ca ruptura a survenit din cauza infidelitatii acestuia. Exista insa si un amanunt despre care Cruduta s-a ferit sa vorbeasca sau poate a fost prea jenata de acest aspect.

Apropiatii vedetei de televiziune sustin ca de luni bune, Daniela si Nila nu au mai avut contact sexual. In ultima perioada, fotbalistul s-a aratat extrem de afectat de problemele pe care le avea pe plan profesional, unde mai pui ca era cu gandul la alte femei, asa ca nu s-a mai atins de fostul playmate.

fara descrierefoto: Playboy

Pare incredibil, in conditiile in care probabil ca exista multi barbati care si-ar taia un deget sa-si petreaca o noapte cu Daniela! Ultimele tentative de amor fierbinte intre cei doi s-au consumat cu mult timp in urma si s-au incheiat cu un esec de proportii, semn ca „varful” Stelei s-a cam tocit.

fara descrierefoto: Playboy

De altfel, Daniela a vorbit mai pe ocolite despre problemele pe care le avea Costea in ultima perioada. Ea a povestit la Antena 1 ca fotbalistul nu se mai simtea atras de ea pentru ca devenise „prea de casa”. Asta in conditiile in care tot el insistase ca ea sa renunte la viata de noapte si la prezentari de moda si sa-si petreaca mai mult timp la domiciliu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate