EXCLUSIV. Sancțiuni cu flori și mărțișoare pentru șoferițe! Cum au fost oprite participantele la traficul rutier de către polițiști, la primă oră a dimineții

Acțiune impresionantă desfășurată de polițiștii doljeni pentru participantele la trafic! Cum au fost surprinse șoferițele de la primă oră a dimineții?!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Sacțiuni cu flori date de polițiștii din Dolj! Participantele la trafic au avut parte de momente foarte frumoase, încă de la prima oră a dimineții. Oamenii legii din județul Dolj, mai precis Craiova, au organizat un eveniment de-a dreptul special, cu ocazia zilei de 8 martie! Încă de dimineață, foarte mulți polițiști de la Rutieră au patrulat pe Calea București din Craiova și le-au oprit cât mai multe doamne și domnișoare, pentru a le da o floare, în această zi minunată!

Citeste si: Urări de Ziua Femeii. Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri pe care le poți trimite pe 8 martie

Șoferite oprite în trafic

Șoferite oprite în trafic

Ce reacție au avut șoferițele

Așa cum era de așteptat, multe tinere oprite de oamenii legii s-au speriat puțin atunci când au fost rugate să tragă pe dreapta. Cel mai probabil, acestea s-au gândit că au greșit cu ceva, iar polițiștii le-au pus să oprească. Ei bine, când au parcat mașina și au coborât, oamenii legii le-au făcut o urare specială, fiecăreia în parte. Mai mult decât atât, aceștia le-au oferit flori, așa cum nu se așteptau. Pe lângă recomandarile făcute de polițiștii doljeni, aceștia le-au urat tuturor șoferițelor și nu numai, o primăvară frumoasă și un călduros La mulți ani! Nu s-au dat sancțiuni, ci doar flori și cuvinte frumoase, la început de primăvară.

Acțiunea polițiștilor a fost foarte apreciată și de trecătorii care i-au zărit în plină acțiune, nu doar de participantele la trafic.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Șoferite oprite în trafic

Șoferite oprite în trafic

Citeste si: Felicitări de 8 Martie 2022. Cele mai frumoase mesaje şi felicitări de Ziua Femeii

”În această dimineaţă, polițiștii Serviciului Rutier Dolj au desfășurat o activitate informativ-preventivă, pe strada Calea Bucureşti, din Craiova, pentru prevenirea accidentelor de circulație.

Având în vedere că este 8 Martie- Ziua Femeii, pe lângă sfaturi preventive și recomandări, polițiștii au oferit flori doamnelor și domnișoarelor participante la traficul rutier. Poliţiştii recomandă tuturor participantilor la traficul rutier să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren. Totodată, poliţiştii doljeni urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor şi o primăvară frumoasă şi ,,La mulţi ani,,!”, ne-au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lupta cu cancerul în șase imagini impresionante surprinse de Mihaela Noroc: ”E semnul meu de învingătoare, acolo am învins cancerul”

Bilanț coronavirus 8 martie 2022! Numărul cazurilor, din nou în creștere

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies